Alapítva: 1969-ben
Alapítva: 1969-ben

A SENCOR márkanév 1969-ben, Japánban született meg. Mára a SENCOR több mint ezerféle terméket kínál hat termékcsoportban, világszerte több mint 25 országban.

További információ a SENCOR márkáról


Sajtóközlemények
Sajtóközlemények

Mi történt a márkával kapcsolatban? Található-e a SENCOR-ral kapcsolatos hír?

Sajtóközlemények


Kiegészítők
Kiegészítők

Ismerje meg kiegészítőinket

Kiegészítők


Az európai SENCOR bemutakozik az amerikai piacon

Az Európa és Ázsia több mint 25 országában kapható SENCOR fogyasztói elektronikai termékek európai gyártója bejelentette szándékát az amerikai piacon történő bevezetésre. A márka első bemutatkozása a McCormick Place New Product Showcase nemzetközi kiállításon, Chicagóban, márciusban történt, ahol a márka a legújabb terméktrendeket és a designer háztartási elektronikai termékeit képviselte. A SENCOR tervei alapján a márka teljes termékskálájának bevezetése két éven belül megtörténik, a cég számára ez pedig a forgalom megháromszorozódását jelenti az elkövetkező öt évben.
A SENCOR - melynek története 1969-ig nyúlik vissza - fogyasztói, háztartási elektronikai termékek széles kínálatának (többek között mobiltelefonoknak) gyártója, valamint európai és ázsiai piacokon forgalmazója is egyben. 2002 óta, amikor egy európai vállalkozás megvásárolta, eladásai évről évre növekednek. Napjainkban a márka több mint 1000 terméket kínál és folyamatosan az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a fogyasztói elektronikai piacon. A legkelendőbb SENCOR termékek hagyományosan az étel előkészítéssel kapcsolatos konyhai készülékek (állványos és botmixerek, konyhai robotgépek), a porszívók, az ételkészítéssel kapcsolatos termékek (vízforralók, szendvicssütők, rizsfőzők, grillek), valamint a személyi mérlegek, a digitális nyomásmérők, indukciós főzőegységek, illetve a szórakoztató elektronikai termékek (TV készülékek, rádiók, multimédia eszközök) és kiegészítőik.

A SENCOR igencsak népszerű a háztartási készülékek márkái között és nem csak a Cseh Köztársaságban, ahol a cég központja található. A tavalyi évben a kis háztartási elektronikai eszközök terén az elsőszámú márkává lépett elő az eladásokat tekintve, megelőzve a Philips-et is (a GFK 01-10/2013 alapján). Ez az előny a háztartási eszközök és elektronikai termékek között nem csak a vásárlói igényeket széles körben kielégítő, igen széles portfoliónak köszönhető, hanem a minőség, az igencsak versenyképes árak és az innovatív design ötvözésének is. Hasonló márkákkal összehasonlítva a SENCOR kitűnik színes, változatos kivitelű termékeivel, melynek köszönhetően mindenféle design koncepciót támogat. Az amerikai piacon később elérhető termékek mind ezeket az alapokat - előnyöket - figyelembe véve kerülnek bemutatásra.

“Készek vagyunk kifejezetten az amerikai piac számára kínált, új termékek fejlesztésére is. Célunk, hogy összekapcsoljuk az amerikai piac igényeit márkánk innovatív hozzáállásával, így folyamatosan vásárlóink elvárásainak figyelembevételével tudunk újabb és újabb termékeket bemutatni. A vásárlók és az ő igényeik a mi hajtóerőnk, mely a megfelelő környezetet teremti meg a fejlesztésekhez és sikeres üzleti szereplésünkhöz egyaránt” - mondta Robert Šiml, a cég nemzetközi kereskedelmi vezetője.

Innováció, design és egyes modellek esetén 6 év garancia a motorra
A SENCOR sikerét mindig a kifinomult design, a széles termékpaletta és a minőség határozta meg a háztartási készülékek és fogyasztói elektronikai termékek között. A minőséget bizonyítja a porszívók és kézimixerek kulcsmodelljeinek motorjaira biztosított 6 év garancia. Vetélytársai közül a SENCOR márka formaterveivel is kiemelkedik - melynek köszönhetően a készülékek akár kilencféle különleges, szemet gyönyörködtető színben kaphatók.

Az amerikai piacon elsőként bemutatkozó termékek között találjuk a kézi és asztali mixereket, vízforralókat, konyhai és személymérlegeket, valamint a digitális nyomásmérőket és az indukciós főzőegységeket.

A világszerte megjelenő új fejlesztésű termékek között találjuk a kilencféle színben gyártott multifunkcionális asztali mixereket, valamint az intelligens vezérlésű, hőfokszabályzós vízforralókat - SWK 1274RD. Ezek a termékek bemutatásra kerültek a korábban említett New Product Showcase kiállításon is.