SSV 330WH  Elektromos spirál szeletelő

SSV 330WH

Elektromos spirál szeletelő

  • 3 féle rozsdamentes kés
  • Széles töltőnyílás a kényelmes adagoláshoz
  • Intelligens konstrukció

Főbb jellemzők SSV 330WH

Spagetti: hozzon létre zöldség spagettit vagy hosszú gyümölcs spirált, amit lisztes tészta helyett használhat, vagy díszítheti vele a felszolgálandó ételeket.
Készítsen főszakácshoz illő salátákat hosszú spirál uborkából (a hagyományos szeletek helyett), vagy készítsen cukkiniból sült cukkini chipset.
A nagyméretű edényben sérülésmentesen gyűjthető össze a szeletelt alapanyag, amit azonnal fel lehet használni ételek díszítéséhez vagy készítéséhez. A betöltő nyíláson keresztül a nyomórúddal adagolja a zöldséget az éles késhez, amely létrehozza a különleges és tökéletes eredményt.

Űzze el a konyhájából az unalmat, hozzon létre eredeti és diétás ételeket a SENCOR SSV 330WH elektromos spirálszeletelővel.
A gyerekei fogadnak szót, és nem esznek elegendő zöldséget és gyümölcsöt? Készítsen nekik sárgarépa spagettit, vagy gyümölcsből hosszú spirált, és meglátja, milyen örömmel majszolnak majd. Garantáljuk, hogy ezzel a készülékkel nem csak az egészségesen táplálkozó vagy vegetáriánus személyek, hanem a zöldségeket eddig messze ívben elkerülő húskedvelők is megváltoztatják a táplálkozási szokásaikat.
A zöldségek készítése egyszerű és gyors. Az elektromos spirálszeletelővel a percek másodpercekké rövidülnek. Így több zöldséget fog használni az ételek készítéséhez.

A SENCOR SSV 330WH egy tökéletes megoldás arra, hogyan lehet növelni a zöldségek arányát az ételekben, és hogyan lehet például a spagettit zöldségekkel helyettesíteni. A hagyományos bolognai spagettihez képest a zöldség spagetti csak 10% szénhidrátot, de sokkal több vitamint, antioxidánst, rostot és más hasznos összetevőt tartalmaz. További előny, hogy egy gramm lisztet sem tartalmaz, aminek a síkér allergiában szenvedők örülnek a legjobban.

Ez az egyszerű konyhai készülék, amely csak néhány alkatrészből áll. Egyszerűen összeállítható és néhány perc alatt megtisztítható. Nem kell a munkalapon tárolni, amikor éppen nem használja. A kivehető késeknek köszönhetően a tisztítás egyszerű és nagyon gyors.

3 féle rozsdamentes kés
  • Vékony spirál szeletelő
  • Vastag spirál szeletelő
  • Spagetti készítő
Széles töltőnyílás a kényelmes adagoláshoz
Intelligens konstrukció – helytakarékosan tárolható
Teljesítményfelvétel: 100 W
Csúszásgátló lábak a maximális biztonsághoz
Hálózati vezeték hossza: 1 m
220–240 V, 50/60 Hz

Műszaki adatok

Teljesítményfelvétel 100 W
Az edény anyaga MŰANYAG
Szín FEHÉR/ZÖLD
 


Hasonló termékek