Alapítva: 1969-ben
Alapítva: 1969-ben

A SENCOR márkanév 1969-ben, Japánban született meg. Mára a SENCOR több mint ezerféle terméket kínál hat termékcsoportban, világszerte több mint 25 országban.

További információ a SENCOR márkáról


Sajtóközlemények
Sajtóközlemények

Mi történt a márkával kapcsolatban? Található-e a SENCOR-ral kapcsolatos hír?

Sajtóközlemények


Kiegészítők
Kiegészítők

Ismerje meg kiegészítőinket

Kiegészítők


TÁJÉKOZTATÁS A SENCOR SOH 3009BE OLAJRADIÁTOROK PIACRÓL TÖRTÉNŐ ÖNKÉNTES KIVONÁSÁRÓL

A FAST ČR a.s. /Rt./ (a továbbiakban csak: társaság) arra kéri ügyfeleit, akik 2017 februárjától 2016300912 gyártási szériájú Sencor SOH 3009BE olajradiátort (a továbbiakban csak: LOT, lásd a fenti fényképet) vásároltak, hogy azt vigyék vissza abba az üzletbe, ahol megvásárolták, s ahol azt egy másikra cserélik, vagy visszafizetik annak teljes vételárát.
 A társaság, saját vizsgálata alapján, arra a következtetésre jutott, hogy bizonyos technikai feltételek mellett, a szóban forgó termék működtetése során, a radiátor nyomás alá kerülhet, és a forró olajtöltet esetleg szivároghat. A társasághoz a mai napig 5 hasonló alapú bejelentés érkezett.

 Társaságunknál a termékbiztonság élvezi a legmagasabb prioritást, minden gyártmányunknak meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek és rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SOH 3009BE olajradiátor jóváhagyott eredményekkel esett át minden, az EU-s piaci bevezetéshez és a CE jelölés odaítéléséhez szükséges vizsgálaton (mechanikai, elektromos és kémiai tesztek).

 A fentebb említett bejelentések kézhezvételét követően vizsgálatot indítottunk, amely a 2016300912-es LOT egyetlen hibás SENCOR SOH 3009BE olajradiátorának azonosításához, e LOT árusításának ezt követő leállításához és a piacról történő kivonásához vezetett.

 A 2016300912-es LOT SENCOR SOH 3009BE olajradiátorait a vásárló, pénzvisszaadási igénnyel, visszaszolgáltatja az értékesítő üzletnek vagy e-shopnak. Az ügyfelek, bővebb, a kérdéses termék visszaküldésével kapcsolatos információért, vagy bármilyen probléma esetén, az szerviz@sencor.hu e-mail címen, vagy a +36 23 330 830 telefonszámon fordulhatnak a társaság kapcsolattartó központjához.

A vállalat célja, sokak számára jobbá tenni a mindennapi életet, jól megtervezett, funkcionális, megfizethető és magas minőségi színvonalú, az emberekre, és a környezetre ügyelve gyártott napi szükségleti cikkek segítségével.

LOT 2016300912
Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Petr Uher
Minőségügyi menedzser
FAST ČR a.s. /Rt./
Černokostelecká 1621
Říčany 251 01