Vezeték nélküli porszívók

SVC 0725BK 4 az 1-ben rúdporszívó

  • Vezeték nélküli kialakítás
  • 400 W-os digitális BLDC motor
  • Akár 50 perces működési idő
119990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Fedezze fel az SVC 0725BK rúdporszívó előnyeit

A Sencor SVC 0725BK  4 az 1-ben rúdporszívót a legmodernebb akár 400 wattos digitális BLDC motor hajtja, amely kiváló tisztítási eredményeket garantálhat. Az SVC 0725BK könnyű, csendes és könnyen kezelhető porszívó, így ideális készülék szinte minden típusú felület mindennapos tisztításához. A tartozékok széles választékának köszönhetően, könnyen és egyszerűen cserélheti ki a különböző fejeket így, gyorsan el tudja távolítani a szennyeződéseket, port a bútorokról, asztalról vagy az autóból.

A porszívó működését egy 25,2 V-os, 2500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 50 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-5 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.

Innovatív BLDC motor

Nagy teljesítményű és tökéletes szívóerővel rendelkező motor akár 100.000 rpm maximális fordulatszámmal is működtethető. A kevesebb forgókomponensek garantálják a motor hosszan tartó élettartamát. A 400 W teljesítményű digitális BLDC motor és a háromszoros HEPA Ciklonos szűrőrendszer biztosítja a kiváló szívóerőt és porszívóból távozó tisztább levegőt. 

HEPA H13 szűrési technológia

A HEPA szűrő elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek számára ideális. A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket - főleg a nyári hónapokban-, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat, sőt a cigarettafüstöt is. Élvezze a tisztább és jobban lélegezhetőbb levegőt!

Fedezze fel a porzsák nélküli kialakítás előnyeit

Kialakításra került egy 0,5 literes kapacitású portartály, amely használat után egyszerűen tisztítható. Ennek köszönhetően mindenféle nem kívánt szennyeződéstől, mint például por, allergének stb. búcsút mondhat.  Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját is.

Teljes körű kiegészítőkkel felszerelve

A Sencor lehetővé tette, hogy számtalan szuper kiegészítők kerüljön a porszívó csomagjába. Így különböző fúvókákat/fejeket talál mindenféle padló, szűk terek, sarkok, de bútorok vagy autók tisztítására. Mondjon búcsút mindenféle rendetlenségnek. Gyorsan és hatékonyan porszívózhatja a szőrszálakat, morzsákat, port, hajat és nagyobb részecskéket is.

Nedves mop

A felmosó funkció makulátlan tiszta padlót garantál. A nedves mop funkciónak köszönhetően még a legfinomabb szemcsék is eltűnnek és a padló tökéletesen tiszta lesz. A víztartály 0,25 literes kapacitású és rendkívül egyszerűen feltölthető.

Cat & Dog mini motoros kefe

A Cat and Dog mini motoros kefe csatlakoztatásával a háziállatok szőrének, a hajszálak, a szöszök cérnák feltakarítása, szinte gyerekjáték. Használhatja a különböző kárpitokon, szőnyegeken vagy akár az autóban is. A beépített UV-C lámpa segítségével a porszívózáskor nemcsak takarítja a felületet, hanem fertőtleníti is. 

UV-C világítás a tökéletes tisztaságért

Az UV-C világítás kiegészíti a kefével történő porszívózást. Ennek a technológiának köszönhetően megduplázza a takarítás mértékét, ugyanis elpusztítja a megtisztított felületeken található kártékony mikroorganizmusokat.

Kombinált kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Puha sörtés polctisztító

A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és még a képkeretek is egyaránt.

Kombinált résszívófej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Teljesítményszabályozás
Fali tartó Nástěnný držák
Magasság (cm) 119 cm
Szélesség (cm) 26 cm
Mélység (cm) 13 cm
Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 400 W
Zajszint 79 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás 2 in 1
Töltési idő 4,5 hod
Tasak/edény űrtartalma 0,6 l
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 037HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 0725BK és az SVC 8725GD modellel
Mop készlet
SVX 038BL
Mop készlet
Kompatibilis a Sencor SVC 0725BK modellel
Tartalék akkumulátor
SVX 047
Tartalék akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SVC 0725BK, SVC 8725GD modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás