Televíziók

Emelje egy következő szintre az otthoni mozi és tv élményeket. Meglepetésként fogja érni az élénk színek, az Ultra HD; Full HD és HD felbontások által biztosított részletgazdag vizuális élmény. A Sencor széles választékban kínál televíziókat, amelynek köszönhetően mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb készüléket. A Sencor tv készülékek kialakításuknak köszönhetően minden nappali ékessége lehet. Kapcsolja be és nézzen filmeket, élvezze a koncerteket, vagy akár játsszon különböző játékokkal nagy felbontásban.
Eredmények megjelenítése

DVB-T2 
DVB-T2 
Minden Sencor televízióban gyárilag beépítésre került egy jelátalakító berendezés, így megfelelnek a digitális földfelszíni televíziózás európai szabványának. Továbbá a Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. 

Okos készülék
Okos készülék
Az okos funkciók inspirálni fogják Önt, köszönhetően az intuitív és lebilincselő működésnek. Könnyedén böngészhet különböző weboldalakon, lejátszhatja a kedvenc YouTube ™ videóit, zenéket hallgathat vagy az Ön által kedvelt alkalmazásokat letöltheti és használhatja.

Csatlakozás
Csatlakozás
A Sencor okos tv készülékeivel pillanatok alatt online lehet. A smart tv kábellel vagy vezeték nélküli WiFi modullal tud csatlakozni az internethez. Könnyedén oszthat meg különböző tartalmakat valamint társítani tudja okostelefon készülékét vagy táblagépét. 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás