Vissza Televíziók

LED televíziók

A tv-nézés az egyik közkedvelt szabadidős és pihentető tevékenység. Kényeztesse magát a kiváló minőségű képekkel és vonzó kialakítással, amely tökéletesen illeszkedik otthonához. Az Ön döntésén múlik, hogy melyik felbontás választja. Legyen az Ultra HD, Full HD vagy HD, a Sencor mindig a lehető legjobb minőséget nyújtja. 
Eredmények megjelenítése

DVB-T2 
DVB-T2 
Minden Sencor televízióban gyárilag beépítésre került egy jelátalakító berendezés, így megfelelnek a digitális földfelszíni televíziózás európai szabványának. Továbbá a Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. 

Okos készülék
Okos készülék
Az okos funkciók inspirálni fogják Önt, köszönhetően az intuitív és lebilincselő működésnek. Könnyedén böngészhet különböző weboldalakon, lejátszhatja a kedvenc YouTube ™ videóit, zenéket hallgathat vagy az Ön által kedvelt alkalmazásokat letöltheti és használhatja.

Csatlakozás
Csatlakozás
A Sencor okos tv készülékeivel pillanatok alatt online lehet. A smart tv kábellel vagy vezeték nélküli WiFi modullal tud csatlakozni az internethez. Könnyedén oszthat meg különböző tartalmakat valamint társítani tudja okostelefon készülékét vagy táblagépét. 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás