Vissza Konyhai készülékek

Ételkészítés

Sok embernek kihívást jelent ételei otthoni elkészítése. A Sencor konyhai készülékeivel rengeteg időt spórolhat meg, új ízvilágokat fedezhet fel és elsajátíthat különböző praktikákat. A Sencor konyha gépei között megtalálhatóak a kézi robotgépek, a turmixgépek, a szeletelő, aprító és daráló készülékek. A konyhai mérlegeink segítenek az alapanyagok pontos kimérésében. A Sencornak köszönhetően az ételek elkészítése szórakoztatóvá válik. 
Eredmények megjelenítése

Technológia

Egy készülék 
Egy készülék 
A Sencor aszaló készülékei pontos hőmérséklet-szabályzóval lettek felszerelve, optimalizálva a különböző gyümölcsök, zöldségek vagy gyógynövények szárítását. Bizonyos modellek elektronikus időzítő funkcióval rendelkeznek, így nem kell Önnek aggódnia szárítási folyamattal. Az aszalási, szárítási kapacitás növelésére többféle modellhez is rendelkezésre állnak tartalék tálcák. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően Ön mindig könnyen és egyszerűen ellenőrizheti a szárítási folyamatot.

A szárított élelmiszerek
A szárított élelmiszerek
Az elektromos aszaló segítségével jobb minőségű szárított élelmiszerek érhetők el, mint a levegőn történő szárítás esetén. A legfőbb előnye, hogy az állandó hőmérséklettartás mellett a szárítási folyamat felgyorsul. Az előmelegítési funkció segít megőrizni az étel színét és ízét.
Spirál szeletelő

Vigyen új színt a konyhájába
Spirálos szeletelő
<strong>Spirál szeletelő</strong><br>
<br>
Vigyen új színt a konyhájába
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás