Rúd-, és álló porszívók

SVC 9879BK Akkumulátoros rúdporszvó

  • Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú digitális motor 550 W-os teljesítménnyel
  •  28,8V-os Li-ion, 3000 mAh kapacitású akkumulátor
  • Háromszintű HEPA ciklon szűrőrendszer
  • Működési idő akár 70 perc

Ezt a 4 az 1-ben rúdporszívót a legmodernebb 550 wattos digitális motor hajtja, amely kiváló tisztítási eredményeket garantál. Az SVC 9879BK könnyű, csendes és könnyen kezelhető, így ideális készülék minden típusú felület mindennapos takarításához vagy a magasban lévő tárgyak tisztításához. A LED-világítású szívófejjel még a legfinomabb port is könnyen összegyűjtheti. A felmosó funkció tökéletesen tiszta padlót biztosít. A rendkívül nagy akkumulátorkapacitásnak köszönhetően egy nagyobb ház vagy lakás tisztítása is lehetséges egyetlen feltöltéssel.

INNOVATÍV 550 WATTOS DIGITÁLIS MOTOR

A nagy teljesítményű, 550 W-os digitális motor és a háromszintű ciklon HEPA szűrőrendszer kombinációja erőteljes szívóerőt és tökéletesen tiszta, a porszívóból távozó levegőt biztosít. A kevesebb forgó alkatrész meghosszabbítja a motor élettartamát.

INTELLIGENS ELEKTRONIKA

Az automatikus üzemmód mindig optimális teljesítményt biztosít a padló típusának és az észlelt porkoncentrációnak megfelelően.

KEMÉNY PADLÓT ÉS SZŐNYEGET PORSZÍVÓZIK

Két cserélhető kefével hatékonyan porszívózik minden felületet.  A minden padlótípusra alkalmas kombinált kefe kíméletes a padlóhoz, és a kemény padlókról is képes több szennyeződést felvenni. A rögzített sörtékkel ellátott szőnyegforgató kefe javítja a szőnyegen lévő szennyeződésének felszívását.

NEDVES MOP funkció

A felmosó funkció tökéletesen tiszta padlót biztosít! A nedves felmosás eltávolítja még a legfinomabb részecskéket is, így padlója makulátlan marad.

CAT&DOG MINI KEFE UV FERTŐTLENÍTÉSSEL

A CAT&DOG mini kefe UV-C fertőtlenítő fénnyel a szőr eltávolításához és a kárpitozott bútorok vagy autóülések alapos tisztításához a tökéletes eszköz. Az UV-C világítás kiegészíti a kefével történő porszívózást. Ennek a technológiának köszönhetően megduplázza a takarítás mértékét, ugyanis elpusztítja a megtisztított felületeken található kártékony mikroorganizmusokat. 

 

Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 550 W
Zajszint 83 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 4 in 1
HEPA szűrő
Akkumulátor üzemideje 70 min
Töltési idő 5,5 hod
Akkumulátorok száma 1
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA Szűrő készlet
SVX 048HF
HEPA Szűrő készlet
Pót szűrő készlet a SVC 9879BK
Mop párna készlet
SVX 049BL
Mop párna készlet
Mikroszálas felmosóbetét készlet SVC 9879BK
Pót akkumulátor
SVX 050
Pót akkumulátor
Pótakk akku az SVC 9879BK akkumulátoros porszívóhoz
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás