Autóhangszórók

SCS WA1203 Aktív mélynyomó

  • Nagy teljesítményű és kis torzítású erősítő
  • Hangszóró átmérő 30 cm (12“)
  • Max. kimenő csúcsteljesítmény akár 600 W
15% kedvezmény az sencor-15 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.06.03. és 2024.06.23. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából. 
A Sencor SCS WA1203 aktív mélynyomó 30 cm-es kúpos membrán, nem sajtolt fekete papírból készült hangszóróval, nagy teljesítményével és hangzással felpörgeti a hétköznapi utazásokat. Kis torzítású és akár 600 W csúcsteljesítménnyel kiváló zenei élményt biztosít.

Plug & play aktív mélynyomók

A mélysugárzót egy kiváló minőségű gumikeretbe építették, amelynek méretét alapos tervezés előzte meg, hogy a vezető a lehető legjobb hangteljesítményt biztosítsa az utazás során. A kialakításnak köszönhetően egyszerűen az ülés alá elhelyezhető

Kiváló alap minden stílushoz

Egy mélysugárzó hozzáadása az audió rendszerhez nem csak azt jelenti, hogy még több basszus lesz. Hanem mélyebb, pontosabb basszus érezhető, mely hozzájárul a valódi zenei hangélményhez. A mélysugárzók használata ideális minden nemű zenei stílushoz, mint az elektronikus, pop, rock, jazz vagy akár techno. 

Teljesítmény a tökéletes hangzás érdekében

A mélynyomó maximális kimenő csúcsteljesítménye akár 600 W a zenei teljesítményét tekintve maximum 300 W. A teljes torzítási mutató kevesebb, mint 0,5%. A működési frekvencia tartomány 50 Hz – 5000 Hz közötti, a hangszóró impedanciája 4 ohm. Az áteresztés az igényeinek megfelelően állíthatja be 50 Hz – 5000 Hz között. Természetesen nem hiányozhat a sztereó RCA bemeneti csatlakozó sem.
Autóhangszórók

Műszaki paraméterek

Típus Mélynyomó
Maximális teljesítmény 600 W
Névleges teljesítmény 300 W
Minimális frekvencia 25 Hz
Maximális frekvencia 3 kHz
Impedancia 4 Ohm
Hangszóró átmérő 12" / 30 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás