Hűtőtáskák

SCM 1122 Autós hűtőtáska

  • Belső térfogat 22 l (fedél lezárása után 21 l)
  • A környező hőmérséklettől 20 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletet állít elő
  • DC 12 V-os autó aljzatról üzemeltethető
25990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Próbája ki a Sencor nagy teljesítményű, gyönyörű kialakítású SCM 1122 autós hűtőtáskáját. Kialakításának köszönhetően bárhol használhatja az úton, a víz mellett, a kempingben vagy akár a nyaralóban is. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyű a súlya és a nagy fogantyúval kényelmesen hordozható. A hideg csemegék így mindig az Ön közelében lesznek. Ideális útitárs minden utazáshoz. Emellett a hatékony hőszigetelésnek és a hatékony hőelemnek köszönhetően belső hőmérsékletét akár 20 °C-kal alacsonyabban is képes tartani, mint a környező levegő hőmérséklete.

Kis súly és ennek ellenére megfelelő térfogat

Ennek a terméknek a kiváltsága természetesen az utazó kivitel. Ilyen helyzetben pontosan két dologra van szükség - hogy a hűtőtáska a lehető legkisebb legyen, és mégis sok legyen benne a hely. Ez a táska mindkét követelménynek megfelel. Súlya mindössze 4,5 kg, térfogata eléri a 22 l-t. Kényelmesen elhelyezhet benne mindent, ami csak eszébe jut.

Hideg italok és ételek bárhol útközben

Egy hűtőtáskának képesnek kell lennie egy fontos dologra. Ez természetesen az alacsony hőmérséklet fenntartásának képessége. Ezt a készülék tökéletesen teljesíti. Igazán erős hűtőelemmel és hatékony hőszigeteléssel rendelkezik. Ezek együttesen biztosítják, hogy normál körülmények között a hűtőtáska belsejében a hőmérséklet akár 20 °C-kal alacsonyabb is lehet, mint a külső hőmérséklet.

Teljesítmény közvetlenül az autóból minden utazáshoz

A tápellátás esetében a Sencor egy nagyon hatékony megoldással állt elő. Mivel ezt a terméket elsősorban utazásokhoz és kirándulásokhoz szánják, tápellátását egy 12 V-os aljzathoz csatlakoztatott kábel biztosítja. Ilyen például az autókban is megtalálható. 145 cm-es tápkábellel csatlakoztathatja a hátsó ülésen és a csomagtartóban található aljzatba is. Amint csatlakoztatva van a tápforráshoz, a hűtőszekrény automatikusan hűteni kezd. Ugyanakkor biztosítékkal van ellátva, amely érzékeli, hogy a feszültség megfelelő-e, azaz 12 V. Ha nem, a készülék biztonságosan kikapcsol. Így az autó akkumulátorának nem kívánt kisülése megszűnik.

Bármilyen utazáshoz megfelelő konstrukció

Ezt a hűtőtáskát úgy alakították ki, hogy könnyen magával viheti bárhová. A kertben, kiránduláson, vagy akár pikniken. A könnyű kezelést megkönnyíti praktikus fogantyúja, amelynek a fedele támasztékaként is szolgál. Csak nyomja az alsó széléhez. Így sokkal könnyebben megtalálja a dolgokat. A karbantartás is meglehetősen egyszerű. Használat után csak törölje le a felületét egy nedves szivaccsal vagy ronggyal.

Csomag tartalma

  • Autós hűtőtáska
  • 12 V hálózati kábel

 

Hűtőtáskák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Autós hűtőtáska
A hűtőszekrény űrtartalma (l) 22 l
Tápellátás DC 12V
Szín Narancssárga
Magasság (cm) 34,5 cm
Szélesség (cm) 45,5 cm
Mélység (cm) 33,5 cm
Tömeg 4,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás