Vissza Vezeték nélküli hangszórók
Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS 2 MICRO BLACK Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció

Fedezze fel a Sencor SIRIUS 2 MICRO vezeték nélküli hangfalának sokoldalúságát és kiváló teljesítményét. Ez a hordozható hangfal Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely akár 15 m hatótávolságon belül biztosítja a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofon segítségével. Az IPX7 védelemnek köszönhetően nem kell aggódnia, ha véletlenül vízzel érintkezik, mert a készülékben nem okoz kárt. Emellett a TWS (True Wireless Stereo) funkció lehetővé teszi két Sencor SIRIUS 2 MICRO hangfal párosítását, így élvezheti a valósághű sztereó hangzást. A beépített 1200 mAh akkumulátor pedig hosszú lejátszási időt biztosít. Tehát a Sencor SIRIUS 2 MICRO hangfal minden szempontból ideális választás.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Fedezze fel a kiváló teljesítményt és hangminőséget nyújtó Sencor SIRIUS 2 MICRO hangfalat, amely akár 5 W teljesítménnyel rendelkezik. Az egy hangszóró és egy passzívsugárzó kombinációja lehetővé teszi a gazdag hangzást és a mély basszust. Az 4 ohmos impedancia és a 60 Hz - 20 kHz-es frekvenciatartomány garantálja a tiszta és részletgazdag hangélményt. A beépített hangszínszabályozó módok pedig lehetővé teszik a hangzás testre szabását az egyéni preferenciák szerint. Tehát a Sencor SIRIUS 2 MICRO hangfal ideális választás minden zenehallgatási és audioigényhez.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Élvezze a kiváló vezeték nélküli kapcsolatot a Sencor SIRIUS 2 MICRO hangfalával, amely a legmodernebb Bluetooth Audio 5.0 technológiával rendelkezik. Ez lehetővé teszi a legegyszerűbb és leggyorsabb párosítást más eszközökkel akár 15 m hatótávolságon belül. Emellett a hangfal tökéletesen kompatibilis a már jól ismert 3,5 mm-es sztereó jack csatlakozóval, amely lehetővé teszi a hagyományos audio eszközök csatlakoztatását.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Beépített tölthető akkumulátor: 1200 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 10 óra (50% hangerőnél)
  • Töltés USB-C-ről 
  • Töltési idő max. 3 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 89 x 80 x 80 mm
  • Súly: 175 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás