Botmixerek

SHB 5501CH EUE3 Botmixer 9 az 1-ben

  • Botmixer 9 az 1-ben
  • TITANIUM Quad Blade Technology
  • Extra csendes 1 200 W-os motor
37990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
6
Erős motorral rendelkező botmixer
Élvezze a sokoldalú funkciókat és takarítson meg időt és energiát a konyhában! A Sencor SHB 5501CH botmixer kilenc funkciót/tartozékot kínál egy készülékben. Az 1200 W-os teljesítmény kiváló eredményeket garantál, akár mixelés, habverés, aprítás, reszelés vagy akár darálás során.
2
/
6
6 év motorgarancia 
A nagy teljesítményű motorjaink, hatékony és kiváló minőségűek. Teljes mértékben bízunk termékeinkben, ezért 6 év garanciát biztosítunk egyes modellek motorjaira.
3
/
6
20 különböző sebesség-fokozat
Élvezze a kényelmes kezelést az ergonomikus fogantyúval, amely minden kézbe tökéletesen illeszkedik! A forgó szabályozón akár 20 fokozatot is beállíthat, aminek köszönhetően a puha és kemény hozzávalókat is kezelheti, a zabkásától a dióig vagy akár a jégig.
4
/
6
Rozsdamentes acél fejek 
Az aprító, habverő, turmix fejek mind és mind rozsdamentes acélból készültek, és egy úgynevezett titán bevonattal rendelkeznek, hogy maximálisan megőrizzék a tápanyagokat a feldolgozás során. 
5
/
6
Aprítás kellemetlenségek nélkül
Elfelejtheti a hagyma aprításával járó kellemetlenségeket, és időt takarít meg a hozzávalók előkészítésével. Az 500 ml-es aprítótartály saját rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely nem csak zöldségeket, hanem diót, húst, esetleg jeget is megbízhatóan aprít egy jó koktélba. Időt és könnyeket takaríthat meg néhány lépéssel.
6
/
6
Többfunkciós konyhai gép
A Titanium Quad Blade Technológia alapján készült aprító pengék pedig forró ételek készítésére is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást garantál. Az 800 ml-es fedeles keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható, továbbá megtalálható egy 500 ml kapacitású edény is, mely aprításra kiválóan használható
A Sencor SHB 5501CH-EUE3 botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 1200 W teljesítményű motor változtatható sebesség funkcióval lett ellátva. A Titanium Quad Blade Technológia alapján készült aprító pengék pedig forró ételek készítésére is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást garantál. Az 800 ml-es fedeles keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható, továbbá megtalálható egy 500 ml kapacitású edény is, mely aprításra kiválóan használható.

6 év extra motorgarancia

A Sencor készülékei - alapos tesztelések eredményeképp - megfelelnek a legszigorúbb európai kivitelezési és tartóssági minőségi szabványoknak. Ennek köszönhetően a Sencor az átlagosnál hosszabb garanciaidőt tud biztosítani, bizonyos termékek esetén.

20 különböző sebességi fokozat

Az ergonomikus fogású mixeren kialakításra került egy forgókapcsolós szabályzó, melynek segítségével kedvére állíthatja be a 20 különböző sebesség fokozat közül az Önnek éppen megfelelőt.

Keverje össze vagy habosítsa fel az ízletes finomságokat

Leveseket és turmixokat, finom krémet vagy majonézt keverhet. Az ergonomikus fogantyú teljes mértékben stabil fogást biztosít. Válassza ki, hogy a habverővel vagy a rúdmixerrel szeretne dolgozni és egyszerű csatlakoztatás után már dolgozhat is. Mindkettő tartozék rozsdamentes acélból készült, és a rúdfej feltét egy négy éllel rendelkező, kiváló minőségű titánbevonatú rozsdamentes acél kést is tartalmaz a tápanyagok maximális szintjének megőrzése érdekében. A kényelem érdekében használhatja a 800 ml-es űrtartalmú keverőedényt.

Aprít, vág, darál

Felejtse el a hagyma aprítás kellemetlenségeit, sőt időt takaríthat meg a főzési előkészületekben. Az aprításra tervezet hengeres edény 500 ml űrtartalommal rendelkezik és saját rozsdamentes acélpengével lett felszerelve. Ideális választás zöldségek, gyümölcsök, húsok, diófélék, valamint jég aprítására.

Többfunkciós konyhai botmixer

A multifunkcionális botmixer elsősorban a sarló alakú késben, valamint a vágáshoz, szeleteléshez és reszeléshez szükséges több tartozékban különbözik a klasszikus aprítótól, ez a kívánt érdességtől függ. Szeretne sárgarépát vagy uborkát reszelni salátához vagy házi kenhető alapanyagokhoz? Egyszerűen használja a szeletesére, reszelésre tervezett, az 1250 ml-es térfogatú tállal rendelkező speciális feltétet.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Botmixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 200 W
Jégtörő Nem
Tápellátás Hálózat
Sebességfokozatok száma (fokon) 20
Folyamatos szabályozás Igen
Tartozék anyaga Rozsdamentes acél
Edény anyaga Műanyag
Védőbiztosíték Igen
Habverő Igen
Tartozékok száma 9
Habverő tartozék Igen
Falra rögzítés Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 40,5 cm
Szélesség (cm) 6,8 cm
Mélység (cm) 6,8 cm
Szín Szürke

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás