Vissza Ébresztőórák
Ébresztőórák

SDC 7900 Qi Digitális ébresztőóra

  • Vezeték nélküli gyorstöltő Qi 10W
  • Kettős ébresztési rendszer
  • Dizájnos színes háttérvilágítás (10 színmód)
14 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Az innovatív Sencor SDC 7900 Qi digitális óra egy igazi különlegesség a piacon. A 4,7” (12 cm) méretű színes kijelzővel rendelkező óra a legújabb RGB technológiát alkalmazza, ami lehetővé teszi az 10 különböző színmód közül való választást, így igazán személyre szabhatja a kijelző megjelenését. Emellett az óra vezeték nélküli töltési funkcióval is rendelkezik, amely kompatibilis minden Qi technológiával felszerelt mobiltelefonnal. Akár 10 W-os töltési teljesítményt is elérhet, hogy gyorsan és hatékonyan tölthesse fel készülékét. Az érintés vezérelt működés, a gumírozott felületek és a gombzár pedig kényelmet, csúszásmentességet és stabilitást nyújt a mindennapi használat során.

"SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkező ébresztő óra a mindennapok megkönnyítésére szolgál. Egyetlen készülékben kombinálja az ébresztőóra és a vezeték nélküli töltés lehetőségét a mobiltelefon számára. Többé nem kell kábelekkel bajlódnia, egyszerűen helyezze le a kompatibilis telefonját az óra tetejére, és azonnal kezdődik a töltés. Ezáltal időt és energiát spórolhat meg, miközben a mobiltelefonját mindig teljesen feltöltve és készenlétben tarthatja.

Beépített LED kijelző

Az innovatív Sencor LED kijelzős óra lehetővé teszi az időformátum választását a beépített kijelzőn. Kényelme érdekében választhat a 12 órás vagy a 24 órás formátum között, hogy az idő mindig az Ön preferenciájának megfelelően legyen megjelenítve. Emellett a fényerő beállításához is 4 különböző mód áll rendelkezésére: Magas, Közepes, Alacsony és Automatikus. Az Automatikus mód segítségével az óra intelligens módon alkalmazkodik az adott napszakhoz, hogy mindig a legmegfelelőbb fényerővel rendelkezzen.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

  • Tápadapter: DC 9V/2A / 12V/1,5A / 5V/3A (a csomag része)
  • USB-C bemenet, USB-A kimenet
  • Fogyasztás: < 1 W
  • Tartalék elem: 1 x CR-2032 3 V (a csomag része)
  • Méret: 141 x 74 x 117 mm (szélesség / magasság / mélység)
  • Tömeg: 220 g (elemmel együtt, adapter nélkül)
Ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság (cm) 7,4 cm
Szélesség (cm) 14,1 cm
Mélység (cm) 11,7 cm
Szín Fekete
Tömeg 220 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás