Digitális képkeretek

SDF 782 BK Digitális képkeret

  • 7 hüvelyk (17,8 cm) 16: 9 IPS HD kijelző
  • Kártyaolvasó (SD/SDHC/MMC)
  • 2 W hangszóró
28990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 782B digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 7,0” azaz 17,8 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét, kontrasztját és telítettségét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1024 x 600 képpontot jelent. A beépített 2W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret 720P RMVB MPEG1 (VCD, SVCD), MPEG2 (DVD), MPEG4 (DIVX, AVI) / MP3, WMA / JPEG, PNG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 180 x 126 x 24 mm kompakt mérethez mindössze 0,5 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző IPS
Kártya foglalat SD/SDHC
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Tápellátás Hálózat
Beépített hangszóró Igen
Tömeg 520 g
Képátló inch-ben 7 "
Képátló cm-ban 17,8 cm
Felbontás 1024 x 600
Kijelző formátum 16:9
Képformátumok JPEG, PNG
Telepítési lehetőségek VESA 75X75
Távirányító Igen
USB bemenet Igen
Magasság (cm) 12,6 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 2,4 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás