Vérnyomásmérők

SBP 1100WH Digitális vérnyomásmérő

  • Vérnyomás és szívverés mérése oszillometriás módszerrel
  • Könnyű mérés otthoni körülmények között
  • Szabálytalan szívverés észlelése
7 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SBP 1100WH felkaros vérnyomásmérő segítségével folyamatosan akár otthonában is ellenőrizheti vérnyomását. Az eszköz jól olvasható kijelzővel és nagy pontossággal méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Méri a szisztolés és diasztolés vérnyomást és szívverést, illetve lehetőség van a magas vérnyomás grafikus megkülönböztetése (mérsékelt / közepes / erős hipertónia). A beépített memória az utolsó 99 mérést képes tárolni felhasználókként, elemcsere esetén az mentett adatok nem törlődnek.

MIT KELL TUDNI A VÉRNYOMÁSRÓL?

Mi a vérnyomás?
A  vérnyomás a  keringési rendszerben áramló vérnek az artériák falára kifejtett nyomása. A vérnyomás a szívciklus folyamán jellegzetesen és folyamatosan változik a  maximális (szisztolés) és a  minimális (diasztolés) értékek között. A  pillanatnyi vérnyomást sok tényező befolyásolja, például az aktív testmozgás, a  félelem vagy a düh, de hatással van rá a napszak is.
A vérnyomás a nap folyamán állandóan változik. Korán reggel, felkelés után megnő, majd a délelőtt során csökken. Délután ismét magasabb lesz, majd az esti órákban újból lecsökken. A  vérnyomás rövid idő alatt is megváltozhat, ezért az egymást követő mérések eredményei eltérhetnek egymástól. A Sencor vérnyomásmérők az oszcillometrikus mérési módszer szerint működnek. 
 
Miért fontos otthon is mérni a vérnyomást?
Sok embernek az orvosi rendelőben magasabb a  vérnyomása, mint az otthoni körülmények között. Ennek az oka az úgynevezett „fehérköpeny szindróma”, amely a népesség körülbelül 15 %-t érinti.
Az otthon mért vérnyomásra nincs hatással a  „fehérköpeny szindróma”, ezért pontosabb információval szolgál az orvos részére a természetes tevékenységekhez kapcsolódó vérnyomásról.

Vérnyomásmérők belső memóriája

A belső memória mérete akkor mérvadó, ha huzamosabb ideig szeretné a vérnyomásának alakulását figyelni. A Sencor SBP 1100WH felkaros vérnyomásmérő 2 felhasználós kialakítású és akár 198 mérési eredményt tud tárolni dátummal és időbélyeggel ellátva. Az elmentett adatok elemcsere esetén és megmaradnak. Az átlag funkció segítségével megtudhatja az utolsó 3 mérési eredmény átlagát. 

Vérnyomásmérők fő eleme a mandzsetta

Felkaros vagy csuklós vérnyomásmérő esetén is kulcsfontosságú szerepe van. A rosszul kiválasztott mandzsetta pontatlan mérési eredményekhez vezethet. A Sencor SBP 1100WH vérnyomásmérő 22 és 42 cm közötti karméretre állítható be, továbbá automatikus felfújó és kieresztő funkcióval valamint testmozgás érzékelővel lett felszerelve. A ComfortMe technológia biztosítja a kellemes mérést, kellemetlen nyomásérzet nélkül, a mérés pontosságát az MWI technológia garantálja.

Beépített kijelző számtalan információval

Az  SBP 1100WH vérnyomásmérő beépített kijelzőjének mérete 34 x 44 mm. Ennek köszönhetően a mért adatok kényelmesen leolvashatóak, szinte mindenki számára. A készülék számos technikai figyelmeztető jelzést küldhet a felhasználó számára, mint a gyenge elemre történő felhívás. Lehetőség van automatikus hiba-diagnosztikára, amit az LCD kijelzőn követhet végig. A vérnyomásmérő automatikusan kikapcsol 1 perc tétlenség észlelése esetén. A készülék védett 12 mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd tárgyak, valamint függőlegesen eső vízcseppek behatolása ellen.

Technikai információk:

  • Tápfeszültség: 4x 1,5V AAA elem ( csomag tartalma)  / USB-C csatlakozóval ellátva, így egyszerűen működtethető
  • Mérési tartomány: vérnyomás 57 - 255 mmHG, pulzus 40 - 199 szívverés/perc
  • Nyomás mérési pontosság: +/- 3 mmHG
  • Pulzus mérési pontosság: +/- 5%
  • Méret: 118 x 98 x 58,8 mm
  • Súly: 220 g (elemek nélkül)
Vérnyomásmérők

Műszaki paraméterek

Mért érték memória Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Szín Fehér/Szürke

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AAA
SBA LR03 4BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AAA
SBA R03 4BP AAA
Szén-cink elem AAA
AAA elem LR03 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás