Vissza Beltéri antennák
Beltéri antennák

SDA 102 Beltéri antenna

  • Beépített LTE szűrő 
  • HD Ready felbontás
  • Erősítés akár 20 dB
8990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SDA 102 könnyen és egyszerűen üzembe helyezhető LTE szűrővel rendelkező beltéri szoba antenna. Az SDA 102 alkalmas az UHF (Ultra High Frequency) frekvenciatartomány vételére. Ezek a rádióhullámok 300 MHz-től 3 GHz-ig terjedő intervallumát jelenti. Az antenna lehetővé teszi az adótoronytól távol eső helyekről is a digitális adások vételét. Az elérhető UHF sáv 470 – 790 Mhz a VHF 174 – 230 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. HD Ready és különböző előfizetői szolgáltatás támogatásának lehetősége elérhető.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. 

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 102 az antenna polarizációt tekintve horizontális polarizációs kialakítású. Beépítésre került 2 db teleszkópos antenna a jobb VHF és FM vételért.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,5 m
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Tápellátás 5 V
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás