Vissza Beltéri antennák
Beltéri antennák

SDA 312 Beltéri antenna

  • Beépített LTE szűrő 
  • HDTV READY felbontás
  • DVB-T2 készülékeket is támogatja 
10% kedvezmény az olimpia10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.20. és 2024.08.14. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SDA 312 antennát speciálisan digitális földi adások vételére tervezték. Ez egy aktív antenna, melyet adapterrel lehet tölteni. Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm a nyeresége pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

Beépített LTE szűrő 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 312 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,5 m
Frekvenciatartomány UHF 470 - 790MHZ
Tápellátás 5 V
Állítható Nem
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás