Vissza Kültéri antennák
Kültéri antennák

SDA 611 Kültéri antenna

  • LTE szűrő 
  • DVB-T2 vételi lehetőség
  • Tartós és robusztus kültéri kialakítás
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SDA 640 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A tervezésnek köszönhetően, időjárás és UV álló készülék. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 Mhz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 12 dB az ellenirányú visszahatás pedig 25 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodik, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 611 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek. Az antenna 42 elemből áll, beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 95 km is lehet.  Alacsony jelvételi szintű területeken is használható.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF
Antennanyereség 12 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány UHF 470-790MHZ
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás