Vissza Grillsütők
Grillsütők

SBG 206BK Asztali elektromos grill

  • 2 az 1-ben, sima és bordás sütőlap
  • Egyszerűen állítható sütési hőmérséklet
  • Könnyen tisztítható sütőfelület
21990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Prémium
bambusz design
A Sencor prémium bambusz kivitelű SBG 206BK asztali elektromos grillje nem csak a nyári szezonban lesz népszerű. Kétféle, nagy grillfelülettel rendelkezik, így kényelmesen, otthonában grillezhet húst és zöldséget.
A Sencor SBG 206BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező felülettel rendelkezik, melynek méretei 43 x 23 cm. Mindkét grillező felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj nélkül használható, így megfelel az egészséges grillezés feltételeinek. Kivehető tálcával rendelkezik a felesleges olaj számára. A bambusz keret tartós, és stabil használatot garantál.

2 az 1-ben kialakítású sütőfelület

A 44 x 23 cm-es grill sütőlap kétféle felülettel rendelkezik. Ezek közül az első a bordázott felület, felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésére. A felület garantálja a hús lédússágát és elkerüli a nem kívánt párolást. Zöldségek, sajtok, bacon, burgonya vagy pékáruk készítésére használja bátran a sima sütő felületet. Gyorsan grillez, és ropogósra pirítja a hozzávalókat. Könnyen és egyszerűen grillezhet akár többféle ételt is egyszerre.

Egyszerű hőmérséklet beállítás

A beépített termosztáton 1 és 5 közötti tartományban könnyen meghatározhatja a hőmérséklet és a grillezés típusát. A legalacsonyabb hőmérséklethez tartozó 1-es érték alkalmas az ételek kiolvasztására, melegítésére vagy melegen tartására. A legmagasabb hőmérsékletű 5-ös érték a különböző típusú húsok elkészítésére ideális.

Étkezzen, grillezen egészségesen

A grillsütőnek az egyik legnagyobb előnye a strapabíró gránit felület, ami az egészséges ételkészítés garanciája, hiszen nem szabadulnak fel káros anyagok. A felületnek köszönhetően csak kis mennyiségű olajat kell önteni a grillre. A gránit felülete kemény, ezért rendkívül karcálló. A praktikus csepptálca pedig felfogja a felesleges olajat.

Tippek a hús grillezéséhez

Grillezéshez lehetőség szerint mindig friss húst válasszon. A kiolvasztott hús sok levet enged ki magából így száraz lesz. Vékonyabb, 1-2 cm vastagságú, inkább kicsontozott hússzeletek sütését javasoljuk. Grillezés közben ne szurkálja a szeleteket, mert levet fog engedni. A fűszerezést. sózást lehetőség szerint a sütés végén végezze el, hogy ne legyen merev az elkészült étel.

Tisztítás, karbantartás

A grillsütők tisztítása nem mindig népszerű tevékenység. A Sencor gondoskodott arról, hogy a karbantartás is egyszerű legyen. A grill sütőlap tisztításhoz elegendő egy papírtörlő. Praktikus még az olajcsepegtető tálca és a hőszigetelt fogantyú. A kialakított hálózati kábel tárolónak köszönhetően a tárolás is egyszerűbb.
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Kombinált
Grillező lap Kombinátl
Termosztát Igen
Csepegtető tálca Igen
Teljesítmény (W) 1 800 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás