Kávédarálók

SCG 1050BK Elektromos kávédaráló

  • Ideális kávébab, diófélék, magvak és fűszerek őrlésére
  • 50 g szemes kávé kapacitás
  • Az őrölt kávé finomsága a darálás időtartamától függ
5690 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCG 1050BK kávédaráló egyszerre 50 gramm kávébab darálására képes egyidejűleg, amely akár 10 csésze kávéhoz is elegendő lehet. A rozsdamentes acél aprító penge gondoskodik az egyenletes darálásról, és lehetővé teszi dió, mák, gyógynövények és fűszerek őrlését egyaránt. Az őrölt kávé lágysága csak a darálás hosszától függ. A készülék csak zárt fedél esetén működik a biztonságos használat érdekében.

Határozza meg Ön az őrlés finomságát

Az őrlés finomságát Ön határozhatja meg a működtetést hosszától függően. Minél hosszabban ideig működteti a készüléket, annál finomabb szemcsés lesz a végeredmény. 

Nemcsak a kávét képes kezelni

Kiváló minőségű titán pengékkel kávébab, valamint diófélék, gyógynövények és fűszerek apríthatók. A titán őrlési mechanizmussal garantált a gyors és precíz aprítás, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy az alapanyagok kellemetlenül a pengékhez tapadjanak. Az Ön által választott őrlési finomságnak megfelelően a szemeket ízlése szerint darálhatja. Sokkal gyakrabban fogja használni, mint azt Ön gondolná.

Kifinomult formatervezés

A kávédaráló egy különleges rozsdamentes acélból készült kés segítségével őröl. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a mindig egyenletes őrlést. Egyszerre 50 gramm kávébab őrlésére van lehetősége, ami akár 10 csésze kávé elkészítésére elegendő.

Biztonságos üzemeltetés

A csúszásgátló lábak biztosítják a készülék stabilitását, a biztonsági zár garantálja, hogy a kávédaráló csak a lezárt tetővel induljon el. Ez a működést teljesen biztonságossá és egyszerűvé teszi.
Kávédarálók

Műszaki paraméterek

Tárolókapacitás 50 g
Kijelző Nem
Őrlési rendszer Vágókés
Őrlési finomság beállítás Igen
Teljesítmény (W) 150 W
Magasság (cm) 18,2 cm
Szélesség (cm) 10,4 cm
Mélység (cm) 10,4 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás