Kávédarálók

SCG 2051BK Elektromos kávédaráló

  • Kávébab, diófélék, magvak és különféle fűszerek őrlésére
  • 60 g egyszerre őrölhető kávé mennyiség
  • Egyenletes kávédarálás, köszönhetően a speciális rozsdamentes örlőfejnek
7290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCG 2051BK kávédaráló egyszerre 60 gramm kávébab darálására képes egyidejűleg, amely akár 12 csésze kávéhoz is elegendő lehet. A rozsdamentes acél aprító penge gondoskodik az egyenletes darálásról, és lehetővé teszi dió, mák, gyógynövények és fűszerek őrlését egyaránt. Az őrölt kávé lágysága csak a darálás hosszától függ. A készülék csak zárt fedél esetén működik a biztonságos használat érdekében.

Nemcsak a kávét képes kezelni

Kiváló minőségű titán pengékkel kávébab, valamint diófélék, gyógynövények és fűszerek apríthatók. A titán őrlési mechanizmussal garantált a gyors és precíz aprítás, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy az alapanyagok kellemetlenül a pengékhez tapadjanak. Az Ön által választott őrlési finomságnak megfelelően a szemeket ízlése szerint darálhatja. Sokkal gyakrabban fogja használni, mint azt Ön gondolná.

Határozza meg Ön az őrlés finomságát

Az őrlés finomságát Ön határozhatja meg a működtetést hosszától függően. Minél hosszabban ideig működteti a készüléket, annál finomabb szemcsés lesz a végeredmény. 

Kifinomult formatervezés

A kávédaráló egy különleges rozsdamentes acélból készült kés segítségével őröl. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a mindig egyenletes őrlést. Egyszerre 60 gramm kávébab őrlésére van lehetősége, ami akár 12 csésze kávé elkészítésére elegendő.

Biztonságos üzemeltetés

A csúszásgátló lábak biztosítják a készülék stabilitását, a biztonsági zár garantálja, hogy a kávédaráló csak a lezárt tetővel induljon el. Ez a működést teljesen biztonságossá és egyszerűvé teszi.
Kávédarálók

Műszaki paraméterek

Őrlési rendszer Vágókés
Tárolókapacitás 60 g
Őrlési finomság beállítás Igen
Teljesítmény (W) 150 W
Magasság (cm) 17,6 cm
Szélesség (cm) 11,6 cm
Mélység (cm) 11,6 cm
Tömeg 0,8 kg
Kijelző Nem
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás