Kávédarálók

SCG 5050BK Elektromos kávédaráló

  • 17 darálási fokozat, a finomtól a durváig
  • Az átlátszó tartályba 180 g kávét lehet betölteni
  • Lapos acél örlőfej a gyors és pontos daráláshoz
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Elegáns
elektromos kávédaráló
A Sencor SCG 5050BK stílusos kialakítása mellett, acélfejes őrlési technológiával áll a rendelkezésére. Az acél tartósságának köszönhetően hosszú élettartamot garantál.
2
/
3
Szabályozható
őrlési szintek
A kávédarálást 17 különböző fokozatban állíthatja be. A beépített kávébab tartály akár 180 g szemes kávé tárolására alkalmas.
3
/
3
Kivehető tartály
Az átlátszó és kivehető tartályba akár 100 g darált kávé is elfér. A kialakításnak köszönhetően egyszerűen kivehető, illetve tisztítható.
A Sencor SCG 5050BK elektromos kávédarálója mindenkit boldoggá tesz, aki a hagyományos kávékészítést részesíti előnyben, frissen őrölt kávészemeken keresztül, saját otthona kényelmében. Minőségi kávédarálóként megőrzi a frissen őrölt kávé kiváló minőségét és aromáját. Röviden, ízlelőbimbói minden elvárását teljesíti a finomsági beállítások széles skálájával. Élvezze a gyönyörű rozsdamentes acél dizájnt fekete és füstös színű elemek kombinációjával, amelyek tökéletesen illeszkedik minden konyhába.

Rozsdamentes acélból készült őrlő kúpok 17 különböző fokozattal

A kávédaráló kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült kúpokkal felszerelt. A szinte már egyedi feldolgozás nem véletlen. Akár 17 különböző őrlési finomság szintet is be tudok állítani. A megfelelő finomságot nagyban befolyásolja a kávébab minősége és a pörkölés módja. Ez egy fontos szempont, amit figyelembe kell venni, a tökéletes kávé ízért. A rozsdamentes acélból készült kúpos szerkezet, megőrzi az kávé aromáját, és garantálja a gyors és precíz őrlést. A kávészemek biztosan nem fognak megégni az őrlési folyamat során.

Egyszerű kezelhetőség

A kávédarálón két forgó kapcsolós vezérlővel lett felszerelve. Az egyikkel beállíthatja az őrölt kávé kívánt konzisztenciáját - a durvától a finomig, a másikkal pedig kényelmesen szabályozhatja az őrölt kávé mennyiségét kettő és tíz csésze között. Összesen akár 17 különböző őrlési finomság állítható be. Lelje meg örömét egy hosszú americanoban vagy egy gyors csésze erős eszpresszóban.

Praktikus kiegészítőkkel egyszerű karbantartással

A rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot és könnyű karbantartást garantál. A Sencor alaptartozékokkal szerelte fel a kávédarálót, többek között egy nagy kávébab tartály, amely akár 180 g szemes kávé tárolását teszi lehetővé. Az edényhez tartozó speciális tömítéssel rendelkező fedő, tökéletesen zár, így nem párolog ki az aroma a szemekből. Az őrölt kávét automatikusan egy nagy kapacitású alsó tartályba kerül. Így Önnek csak egy mérőpohárra van szüksége, aminek köszönhetően meghatározhatja a szokásos őrölt kávé adagot egy vagy több csészére.
Kávédarálók

Műszaki paraméterek

Tárolókapacitás 180 g
Kijelző Nem
Őrlési rendszer Őrlőköves
Őrlési finomság beállítás Igen
Teljesítmény (W) 110 W
Magasság (cm) 17 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 10,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás