Olajradiátorok

SOH 2107BK Elektromos olajradiátor

  • Zajtalan működés
  • Egyszerűen használható és kényelmesen áthelyezhető
  • 7 fűtőborda
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SOH 2107BK olajradiátor segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheti fel a szoba hőmérsékletét. A 7 fűtőbordával rendelkező radiátort egy beépített forgó termosztát szabályozóval szereltek fel. Ez teszi lehetővé az Ön által kívánt szobahőmérséklet beállítását és fenntartását. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, valamint, könnyen és egyszerűen szállítható.

Sencor olajradiátorok

A Sencor elektromos olajradiátorai segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheti fel a szoba hőmérsékletét. A forgó termosztát szabályozó lehetővé teszi a kívánt szobahőmérséklet beállítását és fenntartását. A tartós fém konstrukciónak, a zajtalan működésének köszönhetően szinte bárhol könnyedén használható. Karbantartást nem igényel, az olajat nem kell utántölteni.

700 W elérhető teljesítmény

A Sencor SOH 2107BK olajradiátor 700 W teljesítménnyel áll az Ön rendelkezésére. A forgókapcsoló segítségével állítsa be a termosztát szintjét, majd a készülék automatikusa az adott szinten fogja tartani a helyiség hőmérsékletét.

Szabadalmazott technológia

A szabadalmazott különálló fűtőszál technológia nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb hőveszteséget biztosít, így akár 27%-kal nő a fűtési hatékonyság. A kiváló akkumuláló hatás garantálja a készülék kikapcsolás után még hosszan tartó hőhatást.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az olajradiátor számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlfűtés elleni védelem, amely a készülék környezetében a hőmérséklet túllépi az 50 °C-t akkor automatikusan kikapcsol. Ha esetleg a készülék felborulna, a beépített érzékelők azonnal leállítják a működést. További két hőbiztosíték garantálja Önnek a biztonságos működést.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Olajradiátorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 700 W
Beállítási fokozat 3
Termosztát Igen
Magasság (cm) 39,1 cm
Szélesség (cm) 14 cm
Mélység (cm) 31,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás