Minisütők

SEO 2000BK Elektromos sütő

  • 20 literes maximális kapacitás
  • Akár 1 650 W elérhető teljesítmény
  • Fokozatmentesen állítható hőmérséklet 
1
/
3
Ismerje meg a Sencor minisütő
készülékét
A Sencor SEO 2000BK elektromos sütővel süthet, grillezhet, piríthat, melegíthet és kiolvaszthat. Minimális helyet foglal el a konyhában, és mégis mindent megtehet benne, amire szüksége van. A 4 választható program lehetővé teszi a felső sütést, a készételek alsó melegítését és a légáramlás biztosítja a sütemények, kenyér vagy hús egyenletes sütését.
2
/
3
Forró levegő keringetés
A Sencor bemutatja a saját fejlesztésű légkeringtető programot, ahol a beépített ventilátor eloszlatja a forró levegőt a sütő belsejében. Így az ételt minden oldalról egyenletes hőkezelésnek vetik alá. Az ételek kiolvasztásakor is értékelni fogja ezt a funkciót. A levegő keringtetése akár 30%-kal is felgyorsíthatja az étel ételkészítést.
3
/
3
Automatikus kikapcsolás
Miután behelyezte az ételt a sütőbe, egyszerűen be kell állítania a kívánt sütési időt. Maximum 120 perc választható ki. Amikor az étel elkészült, hangjelzés hallható, és a sütő kikapcsol.

A Sencor SEO 2000 BK elektromos sütővel süthet, grillezhet, piríthat, melegíthet és ki is olvaszthat. Csak minimális helyet igényel a konyhában, és mégis szinte mindent elvégez, amire szüksége lehet. A 4 választható program lehetővé teszi a felső sütést, a készételek alsó melegítését és a légáramlás biztosítja a sütemények, kenyér vagy hús egyenletes sütését. A normál sütési idő akár 30%-a is megtakarítható a beépített ventilátorral, amely eloszlatja a forró levegőt a sütőtérben. A sütőt 230 °C-ra is felmelegítheti, ami ideális grillezéshez vagy pizza elkészítéséhez. Az akár 120 percre állítható időzítő jelzi, ha kész az étel.

4 különböző működési mód

A Sencor SEO 2000BK sütő használatakor 4 program közül választhat. Értékelni fogja a felső fűtési funkciót a sütéshez és a grillezett különlegességekhez. Éppen ellenkezőleg, az alulról jövő hő segítségével egyszerűen felmelegíti a kész ételt. A felső és alsó sütést, valamint a levegőkeringést egyesítő üzemmód lehetővé teszi az édes desszertek, édességek vagy sült húsok minőségi és gyors elkészítését.

Gyors sütés a forrólevegős technológiának köszönhetően

A Sencor a légkeveréses program alapja, a beépített ventilátor, ami egyenletesen oszlatja el a forró levegőt a sütő belsejében. Így az ételt minden oldalról egyenletes hőkezelésnek veti alá. Az ételek kiolvasztásakor is értékelni fogja ezt a funkciót. A levegő keringtetése akár 30%-kal is felgyorsíthatja az ételek elkészítését, ami akkor hasznos, ha nincs elég idő a főzéshez.

Melegítse elő a sütőt akár 230°C-ra

A sütő hőmérsékletét a forgókapcsolós gomb segítségével folyamatosan szabályozhatja. Kipróbálhatja a lassú sütést és a melegítést alacsony hőmérsékletre 70 °C-tól, vagy fordítva, a magas hőmérsékletet grillezéshez. A sütő akár 230 °C-ra melegíthető.

Automatikus kikapcsolási funkció

Miután behelyezte az ételt a sütőbe, egyszerűen be kell állítania a kívánt sütési időt. Maximum 120 perc választható ki. Amikor az étel elkészült, hangjelzés hallható, és a sütő kikapcsol. Így tudni fogja, hogy kész az étel.

Minisütők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás