Vissza Szeletelők
Szeletelők

SFS 3050SL Elektromos szeletelő

  • Kivehető rozsdamentes szeletelő tárcsa (átmérő 170 mm)
  • Fokozatmentesen állítható szeletvastagság (0,5 és 23 mm között)
  • Levehető adagoló kocsi, mindkét véghelyzetben ütközővel
23990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1

Kivehető vágókorong

A higiénikus felhasználás és karbantartási munkálatok megkönnyítése érdekében, a rozsdamentes acélból készült – 170 mm átmérővel – rendelkező szeletelő korong kivehető. A forgógombos kapcsoló segítségével fokozatmentesen állíthatja a szelet vastagságot 0 és 23 mm között.

A Sencor SFS 3050SL szeletelő rozsdamentes acél vágókoronggal rendelkezik, amely egyszerű szeletelést tesz lehetővé, emellett levehető és cserélhető. Kiválaszthatja a kívánt vastagságot (0,5-23 mm), Ujjvédővel és gyerekzárral ellátott részei pedig megakadályozzák a kellemetlen sérüléseket. Kivehető tálcával rendelkezik, így a kész szeleteket könnyedén összegyűjtheti. A gép alját csúszásgátlóval szerelték fel, hogy szeletelés közben is egyhelyben maradjon.

A vékony szeletektől a vastagig

Gyorsan és egyszerűen szeletelhet húst, kenyeret, gyümölcsöt és zöldségeket. Használja a vágásszélesség szabályozó tekerőgombot a penge 0,5 és 23 milliméter szélességtartománybeli mozgatásához. A kiváló minőségű penge finom és pontos szeletelést tesz lehetővé.

Segítünk a spórolásban

A nagyobb mennyiségben vagy darabokban történő vásárláskor egyrészt pénzt fog tudni megtakarítani, másrészt mindig a pont kívánt vastagságú sajt, hús, zöldség vagy gyümölcsszeletet fog tudni levágni. Tökéletes szeletek mindennap.

Praktikus egyben biztonságos segítség

A szeletelő egy kivehető adagoló kocsival lett felszerelve, mely minkét végpontban ütközővel lett kiegészítve. A csomag található tüskés élelmiszer nyomólap az élelmiszerek biztonságos, elmozdulás elleni rögzítését hivatott szolgálni. Természetesen a nagyobb méretű élelmiszerek szeletelése esetén a nyomólap könnyen levehető.

Egyszerű karbantartás

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja a készülék gyors és higiénikus tisztántartását. A levehető tartozékok egyszerűen elmoshatók - kocsi, nyomólap, szeletelő tárcsa – akár a mosogatógépben is. A készüléket, pedig kikapcsolás és áramtalanítás után nedves törlőkendővel pillanatok alatt tisztára varázsolhatja.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csomag tartalmaz egy speciális ujjvédőt is, ezzel is hozzájárulva a biztonságos működtetéshez. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.

Szeletelők

Műszaki paraméterek

Max. szelet szélesség 23 mm
Ujj védelem Igen
Impulzus működés Igen
Anyag Műanyag/fém
Sebességszabályozás Nem
Teljesítmény (W) 100 W
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás