Vissza Elektromos fogkefék
Elektromos fogkefék

SOC 0910BL Elektromos szónikus gyerek fogkefe

  • Színes, ergonomikus kialakítás 
  • Akár 26 000 sikáló mozgás percenként
  • Sokkal hatékonyabban eltávolítja a lepedéket a fogakról, mint a hagyományos fogkefe
A Sencor SOC 0910BL elektromos gyermek fogkefe segítségével, már gyermeke fogait is hatékonyabban tudja tisztítani, a hagyományos fogkefénél. A 2 előre beállított tisztító és regenerálást támogató program biztosítja a száj higiéniáját, tisztítja és masszírozza az ínyt a jobb vérellátásáért. A fogkefe akár 26000 tisztító mozgást tud elvégezni percenként. A Quadpacer technológiának köszönhetően rövidebb idő alatt végezhető el a fogak teljeskörű megtisztítása. Nem jelent problémát a készülék vízbe merítése, köszönhetően az IPX7 védelemnek. Az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot a színes gyermek designnal pedig örömet szerezhet gyermeke számára.

26.000 tisztító fordulat percenként

A szónikus gyerek fogkefe maximálisan akár 26.000 oszcilláló fordulatszámmal rendelkezik. Tudjuk, hogy a gyerekek fogai érzékenyek lehetnek, ezért került két előre beállított gyengéd program beépítésre, hogy alkalmazkodjon az igényeikhez. Az első CLEAN mód kiváló a mindennapi tisztításhoz, a második SENSITIVE mód pedig a kezdők felhasználók vagy érzékenyebb fogaknak megfelelő. Mindkét mód villogó színes LED-el rendelkezik, hogy még vonzóbbá tegye a tisztítást. A beépített memória megjegyzi az utoljára kiválasztott módot, és a következő indításkor automatikusan az a program indul el.

Quardpacer technológia

A készülékbe egy időkapcsoló került beépítésre, amely az automatikus kikapcsolásig 30 másodpercenként rövid időre kikapcsol, hogy figyelmeztesse Önt, hogy a fogkefét a fogsor másik részére át kell helyezni. Ezzel a funkcióval igyekszik biztosítani, a „4 részre” osztott fogsor egyenletes megtisztítását. A fogkefefej meghatározott módon oszcillál, hogy az íny egészséges és a fogak tökéletesen tiszták maradjanak.

Egyszerűen tölthető akkumulátor

A beépített erős akkumulátor akár 15 napos üzemidőt is tud biztosítani, mindennapos használat mellett. Az akkumulátor szintet egy beépített LED indikátor mutatja Önnek.

Csomag tartalma:

  • Elektromos szónikus fogkefe
  • 2 fogkefe fej
  • 1 töltőállomás
Elektromos fogkefék

Műszaki paraméterek

Tápellátás Akku
Funkciók száma 2
Időzítő Igen
Sebességfokozatok száma 2
Tárolórekesz Nem
Szájzuhany
Speciális tartozékok Nem
Fogkefe fej 2 db
Tisztító mozgás percenként 26 000
Szín Kék

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót fogkefe fej
SOX 01x
Pót fogkefe fej
Tartalék fej, mely kompatibilis a Sencor SOC 091x  elektromos fogkefékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás