Karos eszpresszó kávéfőzők

SES 1710BK Karos kávéfőző

  • Praktikus kiegészítőkkel
  • Bojler fűtőrendszer
  • Rövid előfőző funkció
35990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SES 1710BK egy karos presszó kávéfőző gép, melynek segítségével akár 15 bar nyomás mellett készjtheted el kedvenc eszpresszódat. Az elforgatható rozsdamentes gőzfúvóka segítségével ízletes cappuccino vagy latte is készíthető, de lehetőség van a forró víz funkcióval americano vagy akár egy tea készítésére is. A kivehető 1,5 literes víztartály vízmennyiség jelzővel lett ellátva.

Professzionális 15 bar nyomás biztosítja a tökéletes kávé ízét

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 15 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

30 másodpercen belül elkészítheti kedvenc kávéját

Az első csésze kávé mindössze 30 másodperc alatt élvezhető, az áttekinthető működés és az intuitív működésnek köszönhetően. Csak néhány egyszerű lépéssel születik meg egy csésze kávé. 

Forgatható gőzkar a kiváló tejhabhoz

Ha Te a krémes cappuccino vagy latte rajongó vagy, akkor értékelni fogod a beépített rozsdamentes gőzkart, melynek segítségével néhány perc alatt ízletes tejhab készíthető. Továbbá az gőzkar segítségével különböző teákat is készíthetsz kedvedre, egyszerűen válassza ki a forró víz programot. 

Praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a kávé készítést

A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tudsz elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenlítheted ki, nyomhatod össze, hogy készen állj a kávéfőzésre.
Karos eszpresszó kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 15 bar
Eszpresszó típus Karos
Kijelző Nem
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Igen
Auto-cappuccino Nem
Csészemelegítő Igen
Aroma rendszer Nem
Kapszula felhasználás Nem
Víztartály kapacitása 1,5 l
Kávédaráló Nem
Őrölt kávé használata Igen
Automatikus ölbítés Nem
Automatikus vízkőtelenítés Nem
Teljesítmény (W) 1 140 W
Magasság (cm) 33 cm
Szélesség (cm) 29 cm
Mélység (cm) 32 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás