Fritőzök

SFR 5010BK Forrólevegős fritőz Vita

 • 1500 W elérhető teljesítmény
 • 5,0 literes maximális kapacitás
 • Érintésvezérelt működtetés
44 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFR 5010BK forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatívája. A készülék 1500 W teljesítménnyel 5,0 literes kapacitású kosárral és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 4 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A gyárilag beállított 8 program is az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A készülék egyik nagy előnye a kivehető sütőkosár, amely tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz légszűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

8 beépített program, ami megkönnyíti a munkáját

Akár egy gomb nyomással tudja elindítani a különböző sütési programokat. Minden vezérlés a LED vezérlő panelen történik. A különböző programokhoz meghatározott hőmérséklet és sütési időtartam tartozik. Lehetősége van manuális hőmérséklet állításra 80–200 ° C között.

Választható programok:
 • Steakek
 • Csirkecomb
 • Hal
 • Rák
 • Hasábburgonya
 • Zöldség
 • Szárítás
 • Sütés

5,0 literes maximális kapacitás

A 5,0 literes sütőkosár akár 750 g étel elkészítésére alkalmas, gyorsan és egyszerűen elkészítheti a legjobb sült krumplit, burgonya szeleteket, tavaszi tekercseket, zöldségeket, pitéket, köreteket és sok más finomságot. Ugyanakkor a kompakt méretnek köszönhetően, minden konyhai egységbe elfér.

Egy ízletes vacsora gyorsan

Az 1500 W-os teljesítménnyel akár 24 perc alatt elkészítheti egy vacsora menüt. Mindössze 4 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült. 

Levegő szűrő a szagtalan sütés érdekében

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető. 

Biztonság mindenekelőtt 

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet. 
Fritőzök

Műszaki paraméterek

Kijelző Igen
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 1 500 W
Magasság (cm) 34,5 cm
Szélesség (cm) 27 cm
Mélység (cm) 29,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 4,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás