Fritőzök

SFR 9500SS Forrólevegős fritőz Vita

 • 2× 4 l kapacitás – teljes térfogat 8 l
 • 1700 W elérhető teljesítmény
 • Beépített LED kijelző 
69990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFR 9500SS forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatívája. A készülék 1700 W teljesítménnyel 2x 4,0 literes kapacitású kosárral és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 3 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A gyárilag beállított 8 program is az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A készülék egyik nagy előnye a két kivehető sütőkosár, amely tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz nano kerámia szűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

2x 4,0 literes kapacitás ideális nagy családosok számára 

Rengeteg munkát és időt takaríthat meg az SFR 9500WH használatával. A maximális kapacitása elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több személyes finom ételeket készítsen, sőt, a készülő ételtől függően elég gyorsan is. A forró levegőt egyenletesen oszlatja el a belső térben. A sütési munkálatokkal megtakarított időt fordítsa inkább magára vagy családjára.

8 beépített program, ami megkönnyíti a munkáját

Élvezze a maximális kényelmet! Az érintőképernyős LED-kijelzőn keresztül 8 automatikus programot, egy 60 perces időzítőt és a hőmérsékletet 60-200 °C tartományban állíthatja be.

Programok egy gomb nyomásra:

 • Steakek
 • Csirkecomb
 • Hal
 • Rák
 • Hasábburgonya
 • Zöldség
 • Szárítás
 • Sütés

Egy ízletes vacsora gyorsan

Az 1700 W-os teljesítménnyel akár 16 perc alatt elkészíthet egy vacsora menüt. Mindössze 3 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült.

Levegő szűrő a szagtalan sütés érdekében

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető. 

Biztonság mindenekelőtt 

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet.
Fritőzök

Műszaki paraméterek

Kijelző Igen
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 1 700 W
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás