Vissza Hajformázók
Hajformázók

SHS 3000BK Forrólevegős hajcsavaró

  • Működést jelző fény
  • Levehető formázófej
  • 360 °-ban forgó tápkábel
6290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHS 3000BK meleg levegős hajformázóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Készítsen loknikat, vagy volumennel emelje meg a tövektől hajkoronáját, a szabályozható hőfúvással könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja.

"Cool Care" funkció

A "Cool care" gomb együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal és a frizura megfelelő fixálására szolgál a meleglevegős szárítás után.

Két fokozatú hőmérséklet és sebesség

A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. Két különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 3000BK forrólevegős hajformázó biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel lett felszerelve. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosítéknek köszönhetően megelőzhető a készülék túlmelegedése.

Csomag tartalma

  • Forrólevegős hajformázó készülék
  • Körkefe
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Forró Levegős
Hőmérséklet beállítás Igen
Átmérő 19 mm
Túlhevülés biztosíték Igen
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Teljesítmény (W) 400 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás