Fül-, fejhallgatók

SEP 540BT WH Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal

  • Érintéses vezérlés
  • Bluetooth 5.0
5 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEP 540BT vezeték nélküli fülhallgató teljes szabadságot nyújt mozgás közben. Kompakt mérete és prémium anyagainak kombinációi gazdag hangzást eredményeznek. A fülhallgatók egyenként akár 3 órányi működést biztosítanak normál hangerő mellett, de a dokkoló állomással bármikor könnyedén növelhető a használati idő. Az egyszerű vezérlés a fülhallgató beépített gombjaival történik. A teljes működést egy 2x 25 mAh kapacitású fülhallgató és egy 230 mAh kapacitású dokkoló Li-ion akkumulátor biztosítja, amely usb-c csatlakozón keresztül tölthető.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 540BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás 

A Sencor SEP 540BT egy kiváló minőségű fülhallgató, amelynek két 13 mm átmérőjű hangszórója tökéletes hangélményt nyújt. Az 32 ohm impedancia és a 20 Hz - 20KHz működési frekvencia tartomány biztosítja a kiváló hangminőséget. A fülhallgató érzékenysége 102 dB, így minden részletet tisztán hallhat. A mikrofon érzékenysége -102 dB, ami lehetővé teszi a tiszta hangfelvételt.

Beépített akkumulátor

A Sencor SEP 540BT fülhallgató rendkívül hosszú üzemidővel rendelkezik, mivel a teljes működést egy 2x 25 mAh kapacitású fülhallgató és egy 230 mAh kapacitású dokkoló Li-ion akkumulátor biztosítja. Ez az akkumulátor kapacitás akár 5 órás zenehallgatást vagy beszélgetést tesz lehetővé teljes feltöltöttség esetén. A headset készenléti ideje akár 30 nap, és mindössze 1,5 óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez a fülhallgatók és a dokkoló esetén.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.0
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 102 dB
Frekvenciatartomány 20–20000 HZ
Driverek száma 2
Meghajtó átmérője 13 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Dotykové
Töltési idő 2 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 25 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 230 mAh
Powerbank funkció
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Védőborítás
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás