Fül-, fejhallgatók

SEP 120 RED Fülhallgató

  • Stílusos, modern megjelenés
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
  • Ultrakönnyű kialakítás
1490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 120 egy tartós és robosztus felépítésű sztereó fülhallgató, amely elérhető széles színválasztékban. Az egyedi fejlesztésű, ultrakönnyű kialakításnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. A fülhallgató házában érzékeny és basszusra hangolt neodímium driver található, amely lenyűgöző hangzást nyújt. A kábel kialakításánál a mozgás közbeni kényelmet helyezték előtérbe. Egyszerű designja és semleges hangja lehetővé teszi, hogy bármilyen műfajú zenét kiváló minőségben élvezhessen.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel dinamikus, neodímium rendelkező hangszórónak 16 ohm az impedancia értéke, és a működési frekvencia tartománya 20 Hz - 20 kHz. A fülhallgató érzékenysége 96 dB, így részletgazdag hangzást élvezhetsz. A 120 cm hosszú kábel végén található hagyományos 3,5 mm jack csatlakozó segítségével könnyedén csatlakoztathatod az eszközeidhez. Ez a fülhallgató ideális választás a kiváló minőségű zenehallgatáshoz és hangélményhez.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 16 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Nem
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Piros

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás