Fül-, fejhallgatók

SEP 120 WHITE Fülhallgató

  • Stílusos, modern megjelenés
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
  • Ultrakönnyű kialakítás
A Sencor SEP 120 egy robosztus felépítésű tartós sztereó fülhallgató, széles színválasztékban. Egyedi fejlesztésű, ultrakönnyű kialakítású fülhallgató. A fülhallgató háza érzékeny és basszusra hangolt neodímium drivert tartalmaz. A kábel kialakításakor fő szempont volt a kényelmes viselet még mozgás közben is. Egyszerű design kiváló hangzás. A fejhallgató hangja semleges – így bármilyen műfaj zenéjét kiváló minőségben élvezheti.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel dinamikus, neodímium rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 16 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 96 Db. A 120 cm hosszúságú kábel végén egy hagyomány 3,5 mm jack csatlakozó található.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus Fülbe helyezhető
Jack csatlakozó 3,5 mm
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 16 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Nem
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás