Vissza Fül-, fejhallgatók
Fül-, fejhallgatók

SEP 252 Fejhallgató headset

  • Letisztult design
  • ​Kényelmes fülpárna
  • Állítható mikrofon
1690 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEP 252 fejhallgató a belépő szintű hangélményt emeli magasabb szintre. Ez az On-Ear sztereó fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, így ideális választás irodai és ügyfélszolgálati felhasználásra. Teljesen platformfüggetlen, kompatibilis minden okostelefonnal (Apple iOS, Android) és számítógéppel, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A zárt rendszerű fejhallgató kiválóan szigeteli a külső zajokat, így lehetővé teszi a zavartalan hallgatást és a hangszórókból érkező erőteljes, dinamikus hangzást. Ha a mélyebb, erőteljesebb basszusokat kedveled, ez a tökéletes választás számodra.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 252 fejhallgató egyedülálló hangélményt kínál. A két 30 mm átmérővel rendelkező hangszórónak 32 ohm az impedancia értéke, így kristálytiszta hangzást garantál a működési frekvencia tartományban 20 Hz - 20KHz. A fejhallgató érzékenysége 95 dB, ami lehetővé teszi a részletgazdag zenehallgatást. A beépített mikrofon -58 dB érzékenységgel rendelkezik, így tiszta és érthető telefonhívásokat bonyolíthatsz le. A 120 cm hosszúságú kábel két teljesen szabványos Ø 3,5 mm jack csatlakozóval van ellátva, így könnyedén csatlakoztatható minden kompatibilis eszközhöz.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Csatlakozás JACK 3,5mm
Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Igen
Connector JACK 3,5mm
Jeltovábbítás KÁBEL
Hangerőszabályozó Nem
Kábelhosszúság 1,2 m
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás