Fül-, fejhallgatók

SEP 626 Fejhallgató

  • Modern megjelenés
  • Ergonomikus kialkítás 
  • 40 mm hangszóró
4990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 626 egy kiváló minőségű On-Ear sztereó zárt rendszerű fejhallgató, amely ideális hosszas zenehallgatáshoz vagy irodai használathoz. Teljesen platformfüggetlen, így minden okostelefonhoz (Apple iOS, Android) és számítógéphez csatlakoztatható, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A fejhallgató műbőrrel bélelt fülpárnái maximális kényelmet biztosítanak, hogy hosszabb ideig is élvezhesse a zenei élményt vagy dolgozhasson kényelmesen.

Zárt rendszerű kialakítás

A zárt rendszerű fejhallgatók egyedülálló előnye, hogy hatékonyan szűrik ki a külső zajokat, és nem engedik bejutni a hangokat a környezetből. Ez különösen ideális választás, ha feszesebb, dinamikusabb hangzást keres, erőteljes basszusokkal. A zárt fejhallgatók izolációja biztosítja, hogy csak a zene vagy az audió tartalomra koncentrálhasson, anélkül, hogy zavaró háttérzajok lennének jelen.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A 32 ohm impedanciával és 20 Hz - 20 kHz működési frekvencia tartománnyal rendelkező fejhallgató két 40 mm átmérőjű hangszóróval büszkélkedhet. A fejhallgató 106 dB érzékenységgel rendelkezik, ami lenyűgöző hangélményt biztosít. A 220 cm hosszú kábel egy teljesen szabványos Ø 3,5 mm jack csatlakozóval van ellátva, így könnyedén csatlakoztatható más eszközökhöz.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Nem
Kialakítás típusa Zárt
Jeltovábbítás KÁBEL
Impedancia 32 Ohm
Kábelhosszúság 2,2 m
Érzékenység 106 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Hangerőszabályozó Nem
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás