Elektromos Konvektorok

SCF 2101BK Elektromos konvektor

  • Kompakt kialakítású, könnyen hordozható
  • 3 fűtésteljesítmény fokozat – 750 / 1250 / 2000 W
  • Fokozatmentesen állítható termosztát
19990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Ismerje meg a Sencor SCF 2101BK konvektort
Nincs több hideg kéz vagy láb. Ezentúl bármikor számíthat a Sencor elektromos konvektorjára, amikor csak Önnek szüksége van rá. Gondoskodik az egyenletes fűtésről és a meleg levegő elosztásáról akár 25 m²- alapterületig.
2
/
3
Praktikus funkciókkal felszerelve
A készülékbe 3 különböző, de hasznos funkció került beépítésre. A készenléti mód a beállított üzemmód elérése után áll fenn. A fagyásgátló móddal a helyiség hőmérsékletét és automatikusan a fagypont felett tudja tartani és az időzítő funkció, amivel kiválaszthat bármilyen fűtési időt - reggeltől estig, vagy csak egy bizonyos órában.
3
/
3
Biztonságos működés
Kettős hővédelemi rendszerrel biztosítjuk a biztonságos működést. Nagyon könnyű kialakítású, és a praktikus fogantyúval bárhová elhelyezhető. A kialakított lábak, pedig teljes mértékben stabil elhelyezést tesznek lehetővé.

A Sencor SCF 2101BK egy elektromos forrólevegős konvektor, amelynek maximális teljesítménye akár 2000 W. Három választható fűtési teljesítmény szinttel, folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal és bekapcsolást jelző fénnyel lett felszerelve. A biztonságos működésről a beépített túlhevülés elleni védelemi rendszer gondoskodik. Ideális választás akár 25 m2 terek, egyenletes fűtésére a meleg levegő elosztására. A gyártáskor felhasznált anyagok, kiváló minőségűek, valamint az elegáns megjelenésének köszönhetően egy modern belső térben is helyt állnak.

3 teljesítményszint, gazdaságos működés

Az elektromos konvektor bekapcsolást követően rendkívül gyorsan felmelegszik. Lehetősége van 3 különböző teljesítményszint közül választani, alacsony / közepes / magas, amelyekhez a következő teljesítmény kapcsolódik 750 W / 1250 W és 2000 W. A készülék oldalán felszerelt forgókapcsolós szabályozó segítségével, fokozatosan és egyben pontosan beállíthatók. Mindezen tulajdonságok mellett, fontos megjegyezni a készülék gazdaságosan működtethető.

Praktikus tulajdonságok és funkciók a kényelem érdekében

Minden bizonnyal értékelni fogja a beépített praktikus funkciókat a még kényelmesebb használat érdekében. 2 különböző üzemmód és 24 órás időzítő funkció áll az Ön rendelkezésére.

1. Készenléti üzemmód
A konvektor készenléti üzemmódba kapcsol, amint a beállított üzemmód véget ér. A készülék nincs teljesen kikapcsolva, és folyamatosan nyomon követi a hőmérsékletet a szobában. Amint a hőmérséklet a beállított érték alá csökken a konvektor automatikusan bekapcsolódik.

2. Fagypont érzékelő
A készülék kialakításának köszönhetően, nem engedi a helyiség fagypont alatt hőmérséklet alakulását. Folyamatosan követi a hőmérséklet szintet és automatikusan fagypont felett fogja tartani.

3. Időzítő funkció
A 24 órás időzítővel rendkívül hatékonyan tud működni. Bármilyen fűtési időt választhat - reggeltől estig, vagy csak egy bizonyos órában. Állítson be fűtési időt, például 12:00 és 18:00 között.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló.

Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Termosztát Igen
Felborulás jelző
Falra rögzítés Nem
Magasság (cm) 39 cm
Szélesség (cm) 61,8 cm
Mélység (cm) 26 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás