Elektromos Konvektorok

SCF 3200WH Elektromos konvektor

  • Csendes fűtéstechnológia
  • Mobil készülék – a hősugárzó bárhol felállítható
  • 2 fűtésteljesítmény fokozat – 750 / 1500 W
32990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
5
Ismerje meg a Sencor elektromos konvektorját
A Sencor SCF 3200WH elektromos konvektor feladata, hogy kellemes hőérzetet keltsen, amikor csak szüksége van rá. Gondoskodik az egyenletes fűtésről és a meleg levegő elosztásáról 35 m²-ig, Ön pedig gond nélkül elhelyezheti akár még a fürdőszobában is.
2
/
5
Beépített LCD kijelző
A konvektor beépített LCD kijelzőjén beállíthatja az egyes üzemmódokat, funkciókat, hőmérsékletet, időt és dátumot, és egyben követheti az aktuális tevékenységeket. A vezérlés egyszerű, intuitív és pillanatok alatt kész.
3
/
5
Gazdaságos, környezetbarát
A Sencor fejlesztői egy modern technológiát alkalmazva egy "X" alakú alumínium fűtőelemet helyeztek a készülékbe, ami villámgyorsan felmelegszik és egyben nagyon gazdaságos is.
4
/
5
Funkciók a kényelem érdekében
Minden bizonnyal néhány praktikus funkció is elérhető a még kényelmesebb használat érdekében. 4 különböző működési mód közül választhat, továbbá heti időzítést is kínál három előre beállított programmal. Ennek köszönhetően akkor is szabályozhatja a fűtési időt, ha nincs otthon.
5
/
5
Biztonságos működés
Többszörös hővédelemi rendszerrel garantáljuk a biztonságos működést. Nagyon könnyű kialakítású, és a praktikus fogantyúval bárhová elhelyezhető. Rögzítheti akár a falra, de stabilan áll a lábain is, a kerekeknek köszönhetően bárhova egyszerűen elhelyezhető. 

A Sencor SCF 3200WH egy elektromos hősugárzó digitális működtetési lehetőséggel, amelynek maximális teljesítménye akár 1500 W. Négy választható fűtési teljesítmény szinttel, folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal és bekapcsolást jelző fénnyel lett felszerelve. A beépített ventilátor a gyorsabb hőterjedést és a túlhevülés elleni védelmet biztosítja. A készülék gyorsan felmelegíti a levegőt, rövid időn belül élvezheti a meleget. Gond nélkül elhelyezheti akár a fürdőszobában is. Hatékonyan ellenáll a víznek és minimalizálja a levegő páratartalmát IP24-es védettségnek köszönhetően.

Élvezze a kényelmes vezérlést a tiszta LCD-kijelzőn keresztül

A beépített LCD kijelző segítségével beállíthatja az egyes üzemmódokat, funkciókat, hőmérsékletet, időt és dátumot, és egyben követheti az aktuális tevékenységet. Többé nem kell unalmasan beállítani semmit. A vezérlés egyszerű, intuitív és pillanatok alatt kész.

Korszerű fűtési technológia

Az X-alakú, modern technológiák alkalmazásával gyártott alumínium fűtőtest biztosítja a gyors fűtést, a nagy fűtőfelületet, a gyors hőmérséklet növekedést és a stabil teljesítményt. Égéstermékek nélküli, oxigénmentes fűtés. Ez csendes meleg: nyugodt és kellemes. A konvektor teljesítménye két fokozatban szabályozható alacsony vagy magas fokozat 750-1500 W között. A fokozatmentesen állítható termosztát segítségével 15-35°C közötti tartományban tudja beállítani a kívánt hőmérsékletet.

Vannak praktikus tulajdonságok és funkciók

Minden bizonnyal értékelni fogja a beépített praktikus funkciókat a még kényelmesebb használat érdekében. 4 különböző üzemmód és időzítő funkció is áll az Ön rendelkezésére.

1. Készenléti üzemmód

A konvektor készenléti üzemmódba kapcsol, amint a beállított üzemmód véget ér. A készülék nincs teljesen kikapcsolva, és folyamatosan nyomon követi a hőmérsékletet a szobában. Amint a hőmérséklet a beállított érték alá csökken a konvektor automatikusan bekapcsolódik.

2. Komfort üzemmód

Automatikusan elindul, amint 2 °C -al a beállított szobahőmérséklet alá csökken a hőmérséklet. Amikor eléri a szobahőmérsékletet +2°C-kal, ismét készenléti üzemmódba kapcsol.

3. Gazdaságos mód

Automatikusan elindul, amint 4 °C -al a beállított szobahőmérséklet alá csökken a hőmérséklet. Amikor eléri a szobahőmérsékletet +4°C-kal, ismét készenléti üzemmódba kapcsol.

4. Fagypont mód

Automatikusan elindul, ha a környezeti hőmérséklet 5°C-ra csökken, és amint eléri a 7°C-ot, készenléti üzemmódba kapcsol.

5. Heti időzítő

Nagyon hatékonyan működtethető a heti időzítő funkcióval. Három előre beállított programmal rendelkezik, amelyekben a kényelmi és a gazdaságos üzemmód váltakozik. Így választhatja az automatikus fűtést bizonyos időpontokban, egy héten, hétvégén vagy öt munkanapon.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék, továbbá beépített gyerekzárnak köszönhetően a véletlen bekapcsolás, elállítás lehetőségétől is védve van. Az elektromos konvektort rögzítheti a falra, de bárhol megáll a lábán, vagy kerekeknek köszönhetően teljesen mobil konvektorként is használhatja.

Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 1 500 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Igen
Felborulás jelző
Magasság (cm) 51 cm
Szélesség (cm) 70 cm
Mélység (cm) 26 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás