Szendvicssütők

SWF 1010BK Gofrisütő

  • Rozsdamentes kivitel 
  • 5 db szív alakú gofri sütéséhez
  • Állítható hőmérséklet
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Gofrisütő rozsdamentes acélból
A sütő segítségével egyszerre 5 db szív alakú gofrit tud elkészíteni. A sütőfelület tapadásmentes bevonatának köszönhetően a takarítás is rendkívül egyszerűen elvégezhető. 
A Sencor SWF 1010BK gofrisütő praktikus rozsdamentes kivitelével felülmúlja összes eddigi elvárását a gofrisütőkkel kapcsolatban. Az öt szív alakú sütőfelületen bármilyen tésztából gofrit készíthet. Egyszerűen készítse el a tésztát a hagyományos belga gofrihoz vagy egy egészséges változathoz zabpehelyből, tönkölyből és teljes kiőrlésű lisztből. Ízlés szerint hozzáadhat kandírozott vagy friss gyümölcsöt és csokoládét is.


Kiváló minőségű tapadásmentes felület, elegáns rozsdamentes acél kialakítás

Az első pillanatkor szembe tűnik a gofrisütő rozsdamentes acélból készült kialakítása. Ennek ellenére viszonylag kis súllyal rendelkezik, és kinyitás után 5 szív alakú sütőfelületet kínál, amelyek tapadásmentesek és nagyon könnyen karbantarthatók. A gofri sütése után szalvétával törölje át, és már kész is a további sütésre.

Állítható sütési sebesség a tészta típusához igazítva

A készülék egyik legnagyobb előnye az állítható hőmérséklet szint. Egyszerűen választhatja ki a 12 különböző sütési intenzitás közül azt, amely tökéletesen illeszkedik az Ön által használt recepthez. A készülék LED jelző fényei folyamatosan tájékoztatják Önt a sütési folyamat állapotáról.

Az egyszerű vezérlés garantálva

Biztosan értékelni fogja a gyors felmelegedét és a kényelmes tárolás lehetőségét. A beépített fogantyúval könnyedén helyezhet át vagy tárolhatja, ahogy csak szeretné. A külső borítás és a beépített fogantyú is hőszigetelt kialakítású. Használat után akár függőleges helyzetben tárolhatja, hogy plusz helyet spóroljon konyhájában.

Biztonság mindenekelőtt

A biztonságos működés szintén magától értetődő. Azt már tudja, hogy a belső sütőfelülettől teljes mértékben hőszigetelt, hogy elkerülje a nem kívánt égési sérüléseket. A Sencor egyébként csúszásmentes lábakkal szerelte fel, amelyek nagy stabilitást garantálnak, és nem szabad megfeledkezni a túlmelegedéstől megóvó biztonsági biztosítékról sem.
Szendvicssütők

Műszaki paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél
Belső felület Tapadásmentes felülettel
Gofri-tartozék Igen
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 1 000 W
Magasság (cm) 8,5 cm
Szélesség (cm) 21 cm
Mélység (cm) 27 cm
Szín Fekete
Tömeg 1 598 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás