Gőzállomások

SSI 0910RS Gőzállomás

  • Smart kijelző a gőzintenzitás egyszerű beállításához
  • Akár 3200 W elérhető teljesítmény
  • Akár 5,5 bar elérhető nyomás
37990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Prémium
gőzállomás
Próbálja ki a Sencor SSI 0910RS gőzfejlesztőt. Meg fog lepődni a nagyszerű, 140 g/perc gőzteljesítményétől. Ezenkívül 410 g/perc erővel gőzfúvást is képes létrehozni.
2
/
3
Nagy kapacitású víztartály
A gőzalap egyik lényeges előnye, hogy egy nagy, 1,3 l-es víztartály kapott helyet benne. Ez jelentősen könnyebbé teszi magát a kézi vasalót, és sokkal gyorsabb, mozgékonyabb és kényelmesebb vele dolgozni.
3
/
3
Anti-Drip
funkció
Az Anti-Drip technológiát egyetlen egyszerű célra tervezték, hogy óvja ruháit a vasaló felületéről lecsepegő vízcseppek csúnya foltjaitól. Ez a rendszer azonban megakadályozza a vízszivárgást, így a ruhanemű mindig tökéletesen tiszta marad.
Próbálja ki a Sencor SSI 0910RS gőzállomását. Meg fogja lepni a nagyszerű, 140 g/perc gőzteljesítményével. Ezenkívül a 410 g/percenkénti gőzfúvást is képes biztosítani. Könnyen megbirkózik bármilyen anyagból készült ruhákkal és szövetekkel. Használata nagyon kényelmes, főleg a mindössze 35 másodperc alatti gyors felmelegedésnek, amit a 3200 W teljesítmény biztosít vagy például a kerámia vasalófelületnek köszönhetően. Kényes és érzékeny anyagokkal is dolgoznia kell? A függőleges gőzölés funkció biztosan a megoldást fog jelenteni az Ön számára.

Gőzölési teljesítmény 140 g/perc

Ennek a gőzállomásnak az egyik legnagyobb előnye kétségtelenül a vasalási sebesség. A hatékony, 140 g/perc gőzteljesítményű gőzölő rendszernek köszönhetően akár feleannyi időt végezhet egy textil vasalásával egy klasszikus vasalóhoz képest. Ezenkívül bármilyen vasalható anyaggal könnyedén megbirkózik.

Hatékony gőzfúvás lehetőség

Egy nagyon fontos kritérium, amelynek ez a vasaló tökéletesen megfelel, a gőzfúvás intenzitása. Ebben az esetben remek 410 nagy mennyiségű gőzt tud kibocsátani percenként, így az igényesebb ruhadarabok is kényelmesen vasalhatók.

Függőleges gőzölés kényes ruhadarabokhoz

Ingek, blúzok vagy függönyök vasalásához az ideális választás a függőleges gőz üzemmód használata. A készülék nagy mennyiségű gőzt hoz létre, amely finoman kiegyenesíti akár a fogason lógó ruhadarabokat is. Ez a technika azért is nagyszerű, mert a ruhák nem érintik közvetlenül a vasaló felületet.

Az Anti-Calc technológia hatékonyan küzd a vízkő ellen

A vasalón áthaladó víz, sajnos vízkövet is tartalmaz, amely hajlamos lerakódni a készülék belső részeiben, és ezzel korlátozza annak funkcionalitását. Ezért ez a termék állandó mechanikus vízkőmentesítő szűrővel van felszerelve. Feladata, hogy megakadályozza a vízkő lerakódását, és így biztosítsa vasalója hosszú élettartamát. A készülék tartalmaz egy automatikus érzékelőt is, amely jelzi, ha a szűrőt cserélni kell.

Cseppmentesítő funkció a tökéletesen tiszta ruhaneműért

A gőzállomásba épített az Anti-Drip technológiát egyetlen egyszerű célra tervezték, hogy óvja ruháit a vasaló felületéről lecsepegő vízcseppek csúnya foltjaitól. Ez akkor fordulhat elő, ha alacsony hőmérsékleten vasal. Ez a rendszer azonban megakadályozza a vízszivárgást, így a ruhanemű mindig tökéletesen tiszta marad.

Nagyon tartós kerámia vasalófelület

Az SSI 0910RS készülék a vasalófelülete kiváló minőségű kerámiából készült. Miért pont ez az anyag? Széles körben elterjedt, mivel képes egyenletesen elosztani a hőt, emellett többé-kevésbé minden szöveten jól siklik, és nagyban ellenáll a mechanikai sérüléseknek és karcolásoknak.

ECO és NORMAL gőzölési módok

Annak érdekében, hogy minden felhasználó kiválaszthassa a számára megfelelő üzemmódot, a Sencor két üzemmódot épített be a vasalóba: a NORMAL-t és az ECO-t. Az ECO módot az egyszerűbb vasaláshoz használhatja, amikor nincs szüksége extrém mennyiségű gőzre, hanem éppen ellenkezőleg, örül annak, hogy ez a program gazdaságosabb, anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt. A NORMÁL üzemmód pont az ECO ellenkezője a készülék a lehető legnagyobb teljesítményét biztosítja Önnek. Nagy mennyiségű gőzt termel, hogy az igényesebb ruhadarabokat is egyszerűen és könnyedén tudja kivasalni. 

1,3 l maximális kapacitású víztartály

A gőzállomás egyik lényeges előnye, hogy egy nagy, 1,3 l-es víztartály is helyet kapott benne, ami jelentősen könnyebbé teszi magát a kézi vasalót, így sokkal gyorsabb, ügyesebb és kényelmesebb a munkavégzést garantál. A nagy térfogatnak köszönhetően nem fog egyszerűen kifogyni a víz a tartályból. Ha ez megtörténik, a vízszintjelző figyelmezteti Önt. A vasalást azonban nem szükséges megszakítani, éppen ellenkezőleg, nyugodt lelkiismerettel adhat vizet a vasalási folyamat során is.

A gőz intenzitása kényelmesen szabályozható a Smart kijelzőn

A gőzállomás legpraktikusabb funkciója, minden kétséget kizáróan az intelligens kijelző, amely mindig segít gyorsan és gördülékenyen beállítani a hőmérsékletet és a gőz intenzitását a vasalni kívánt anyagtól függően. Egy praktikus fényjelző folyamatosan tájékoztatja a fűtési folyamatról. Ha a készülék felmelegszik, a lámpa villog. Amikor eléri a kívánt hőmérsékletet, a lámpa égve marad. A gőzállomás előkészítésének sebességére vonatkozó információkkal is elégedett lesz. Bekapcsolás után körülbelül fél percen belül használatra kész.

Számos biztonsági funkció

A Sencor márka a kényelemre, de a biztonságra is figyelmet fordít termékei használata során. Ebben az esetben számos hasznos funkcióval látta el a készüléket. A termék egy külön vasalóegységből és egy külső gőzállomásból áll, amelyet úgy alakítottak ki, hogy vasalás közben és után bármikor biztonságosan ráhelyezhesse a vasalót. Ha elfelejti a félretett eszközt, az automata kikapcsolási funkció 10 perc inaktivitás után kikapcsolja a teljes készüléket.

Gőzállomások

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 140 g/min
Gőzlöket 410 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Víztartály kapacitása 1 300 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Teljesítmény (W) 3 200 W
Magasság (cm) 24,9 cm
Szélesség (cm) 22 cm
Mélység (cm) 31,2 cm
Szín Fehér/Rózsaszín
Tömeg 2,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás