Gőzölős vasalók

SSI 2800BL Gőzölős vasaló

  • Akár 2000 W elérhető teljesítmény
  • Nagyteljesítményű gőzrendszer, 25 g/perc kapacitással
  • Kerámia vasaló felület
6490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSI 2800BL gőzölős vasalójával ezentúl a vasalása kedvenc háztartási feladata lesz. Stílusos megjelenésű, praktikus funkcióinak köszönhetően sokféle textília gond nélkül vasalható vele. Ennek a készüléknek a kerámia vasalófelülete az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága. Ennek köszönhetően az egész folyamat gördülékenyebb, gyorsabb és precízebb lesz. Rendkívül karcálló és kiváló hőeloszlás biztosít. A 2000 W elérhető teljesítménynek köszönhetően a vasaló gyorsan felmelegszik, ráadásul a hatékony gőzrendszer 25g/perc gőzteljesítménnyel járul hozzá a nagyszerű eredményhez.

A kerámia vasalófelület nagy előnye

Abban mindenki egyetért, hogy a vasalófelület nagyon fontos a kiváló funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 2800BL vasaló kerámia vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik, karcálló, és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül.

220 ml-es víztartály

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy valóban nagy kapacitású legyen. Űrtartalma 220 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

A hőmérséklet beállítását jelzőlámpa

Fontos, hogy vasalás közben ellenőrizze a beállított hőmérsékletet. Pontosan erre a célra lett beépítve a LED jelzőlámpa, amely akkor világít, ha a forgó szabályozóval kiválasztja, hogy milyen hőmérsékletre melegedjen fel a készülék. A kívánt érték elérésekor a lámpa magától kialszik.

Sokféle szövet vasalásának lehetősége

A Sencor úgy készítette el ezt a vasalót, hogy gyakorlatilag bármilyen textilanyagot vasalhat vele. A ruhától a függönyökön át egészen a törölközőkig. A 25g/perc gőzteljesítményű hatékony gőzrendszernek köszönhetően a készülék minden lehetséges anyag típussal megbirkózik.

Függőleges gőzölés függönyökhöz és blúzokhoz

A függőleges gőzölési mód a professzionális vegytisztítókhoz hasonlóan kiválóan alkalmas ingek, blúzok, függönyök vagy függönyök, de más vállfára akasztható ruhák gőzölésére is. És mivel ez a készülék hatékony gőzrendszert tartalmaz, ez a funkció bármikor használható.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Anti-Calc rendszer
A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ha a szűrő eltömődött akkor a beépített érzékelőknek köszönhetően jelzőfény figyelmezteti a felhasználót. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől. 

Turbógőz funkció
A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Drip-Stop funkció
A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön. 

Self-cleaning rendszer
A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 25 g/min
Gőzlöket 95 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 220 ml
Biztonsági kapcsoló Nem
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 2 000 W
Magasság (cm) 27 cm
Szélesség (cm) 11,2 cm
Mélység (cm) 12,9 cm
Szín Kék
Tömeg 0,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás