Grillsütők

SBG 108BK Asztali elektromos grill

  • 2 az 1-ben, sima és bordás sütőlap
  • Beállítható sütési hőmérséklet
  • Egyszerűen tisztítható, kétszer tartósabb gránit felület
21990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SBG 108BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező felülettel rendelkezik, melynek méretei 47 x 31 cm.  Az egyenes felület alkalmas zöldségek, szalonna és pirítós elkészítéséhez, a bordás felületen tökéletes hal és húsételek készíthetők. Mindkét grillező felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj nélkül használható, így megfelel az egészséges grillezés feltételeinek. Kivehető tálcával rendelkezik a felesleges olaj számára

Kiváló minőségű grill sütőlapok

A 47 x 31 cm-es grill sütőlap kétféle felülettel rendelkezik. Ezek közül az első a bordázott felület, felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésére. A felület garantálja a hús lédússágát és elkerüli a nem kívánt párolást. Zöldségek, sajtok, bacon, burgonya vagy pékáruk készítésére használja bátran a sima sütő felületet. Gyorsan grillez, és ropogósra pirítja a hozzávalókat. Könnyen és egyszerűen grillezhet akár többféle ételt is egyszerre.

Integrált termosztát az egyszerű kezeléshez és a hőmérséklet beállításához

A beépített termosztát a hőmérséklet és a grillezés típusának egyszerű beállítását biztosítja. A „WARM” szint 60 °C-os hőmérsékletet biztosít az étel kiolvad, vagy csak felmelegszik. Az első szint (•) 100 °C-on melegen tartja az ételt. A második fokozat (••) 160 °C biztosít, ami ideális a zöldségek, halak vagy kolbászok grillezésére, a harmadik (•••) fokozat 220 °C-on húsételeket készítését teszi lehetővé.

Étkezzen, grillezen egészségesen

A grillsütőnek az egyik legnagyobb előnye a strapabíró gránit felület, ami az egészséges ételkészítés garanciája, hiszen nem szabadulnak fel káros anyagok. A felületnek köszönhetően csak kis mennyiségű olajat kell önteni a grillre. A gránit felülete kemény, ezért rendkívül karcálló. A praktikus csepptálca pedig felfogja a felesleges olajat.

Tippek a hús grillezéshez

Grillezéshez lehetőség szerint mindig friss húst válasszon. A kiolvasztott hús sok levet enged ki magából így száraz lesz. Vékonyabb, 1-2 cm vastagságú, inkább kicsontozott hússzeletek sütését javasoljuk. Grillezés közben ne szurkálja a szeleteket, mert levet fog engedni. A fűszerezést. sózást lehetőség szerint a sütés végén végezze el, hogy ne legyen merev az elkészült étel.

Tisztítás, karbantartás

A grillsütők tisztítása nem mindig népszerű tevékenység. A Sencor gondoskodott arról, hogy a karbantartás is egyszerű legyen. A grill sütőlap tisztításhoz elegendő egy papírtörlő. Praktikus még az olajcsepegtető tálca és a hőszigetelt fogantyú. A kialakított hálózati kábel tárolónak köszönhetően a tárolás is egyszerűbb.

Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező lap Kombinátl
Termosztát Igen
Grillező rendszer Nyílt
Csepegtető tálca Igen
Teljesítmény (W) 2 300 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás