Gyümölcscentrifugák

SSJ 4041BK Gyümölcsfacsaró

  • Nagy hatékonyságú gyümölcsfacsarás
  • Automatikus rostelválasztás
  • 0,8 l-es BPA mentes rostgyűjtő edény
36990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSJ 4041BK gyümölcsprés a gyümölcsökből vagy a zöldségekből a maximális lé tartalmat garantál köszönhetően annak, hogy alacsony fordulatszámon préseli át őket a titánból készült mikroszűrőn. Trópusi gyümölcsök, különböző bogyók és fűszernövények friss préselésére ideális. Egy rendkívül hatékony 400 W motorral felszerelt gyümölcsfacsaró. A kinyert gyümölcslé egy 0,8 literes BPA mentes gyűjtőtartályba kerül.

Mit is jelent és miért különleges a lassú préselés?

Amellett, hogy az alapanyagokat a lassú préselés elvén préseli ki, el tudja választani a pépet a kinyert létől a kristálytiszta eredmény érdekében. A forgó zúzócsiga és a rozsdamentes acél szűrő együttes munkája garantálja, hogy préselt lé finom ízű, maradék habtól mentes lesz és lassabban oxidálódik így hosszabb ideig eláll.

Gyümölcs- és zöldségfacsaró a lehető legjobb eredményért

Valószínűleg a legtöbben csak a közönséges citrusfacsarót ismerik, de ez a facsaró az almát, körtét, epret, kivit, ananászt vagy bármilyen bogyós gyümölcsöt (málna, egres, ribizli, homoktövis stb.) feltud dolgozni. Sőt még a keményebb gyökérzöldségek vagy levelek sem jelentenek gondot, így ízlés szerint kombinálhatja az összetevőket. A nagy betöltőnyílásnak köszönhetően könnyedén adagolhatja a hozzávalókat, majd a tiszta gyümölcslevet egy 0,8 l-es, BPA-mentes edénybe kapja készhez. 

Lassú sebességgel megtartja az összes vitamint és enzimet

Mivel egy alacsony fordulatszámú, 60 fordulat/perc gyümölcscentrifuga, így biztosítja a kíméletes préselési folyamatot és megőrzi a lében az összes hasznos vitamint és szükséges tápanyagot. A robusztus kialakítás és az akár 400 W teljesítményű motor akár negyed órán át is képes folyamatosan dolgozni.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor mindig ügyel a biztonságos üzemeltetésre, ezért a kékszüléket praktikus biztonsági eszközökkel szerelte fel. A motor csak akkor indul be, ha megfelelően lett összeszerelve, és van egy automatikus kikapcsolást biztosító funkció is, ha leszedik a felső burkolatot vagy, ha a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak megbízhatóan a helyén tartják működés közben.
Gyümölcscentrifugák

Műszaki paraméterek

Hab elválasztó Igen
Gyümölcslé kanna 0,8 l
Rost edény 0,8 l
Mosogatás mosogatógépben Nem
Könnyű tisztítás Nem
Kijelző Nem
Fordulatszám (for./perc.) 60 for./perc.
Teljesítmény (W) 400 W
Magasság (cm) 44,5 cm
Szélesség (cm) 21 cm
Mélység (cm) 23 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 4,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás