Hajvasalók

SHI 6300GD Hajvasaló

 • 4 beállítható hőmérséklet: 140/160/180/200 °C 
 • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és az elegáns hajformázáshoz
 • 3 pár cserélhető vasaló felület
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
3 az 1-ben kialakítású hajvasaló
Sencor SHI 6300GD 3 az 1-ben kialakítású hajvasaló.  A csomag három cserélhető fejet tartalmaz, amelyekkel kiegyenesítheti vagy göndörítheti a hajaz. A vasalófelületek nagyon könnyen cserélhetők és átlagon felül teljesítik az elvárt eredményt.
2
/
3
4 hőmérsékleti fokozat
Egyetlen hajtípus sem jelent akadályt csak válassza ki a hajtípusának megfelelő hőfokot a 140, 160, 180 és 200 °C értékek közül. A felmelegedés nagyon gyorsan megy végbe a titán felületeken keresztül, és mindössze 1 perc alatt eléri a 200 °C-ot.
3
/
3
Titán vasalófelület
Az iontechnológia eltávolítja a statikus energiát a hajból, így a frizura rugalmasabbá, fényesebbé és kezelhetővé válik. A titán lemezek nagyon tartósak és a leghosszabb élettartamúak az összes vasalási felület közül.

A Sencor SHI 6300GD hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A cserélhető vasaló felületeknek köszönhetően akár kreppelt frizura is percek alatt elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 200° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja.  A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. Az infravörös fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

Egyszerűen cserélhető tartozékok

Készítsen minden nap más és más frizurát kedvére. A Sencor lehetővé teszi, hogy a hét minden napján más frizurával kápráztassa el ismerőseit. 3 különböző kialakítású, egyszerűen cserélhető tartozékot talál a készülék csomagolásában. 

A csomagban található vasalófelületek:

 • Sima felületű vasalólap: ideális haj vasalásához és simításához
 • Kis bordázatú vasalólap: ideális sűrűn kreppelt, hullámozott frizurákhoz
 • Nagy bordázatú vasalólap: ideális kreppelt, hullámozott frizurákhoz

4 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 4 különböző hőmérséklet közül választhat 140/160/180/200 ° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 200 °C-ot.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 6300GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

 • Hajvasaló készülék
 • Sima felületű vasalólap
 • Kis bordázatú vasalólap
 • Nagy bordázatú vasalólap
 • Utazó tok
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 140-200 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 3,8 cm
Szélesség (cm) 26 cm
Mélység (cm) 5 cm
Szín Arany
Tömeg 340 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás