Audio rendszerek

SSS 3800 Hangrendszer

  • Akár 60 W teljesítmény
  • LCD-kijelző
  • Villogó LED háttérvilágítás
20% kedvezmény a sencornapok20 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
59990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

Pörgesd fel a napod akár 60 W zenei teljesítménnyel. A Sencor SSS3800 hordozható vezeték nélküli hangfal 2 basszus és 2 magassugárzó hangszóróval lettek felszerelve, így kiváló minőségű hangzást és igazán erős basszusokat biztosít. Hallgasd kedvenc zenéid bárhol és bármikor Bluetooth, USB vagy 3,5 mm jack csatlakoztatások közreműködésével. Az integrált fényhatások segítségével kiváló party dekorációt készíthetsz, a karaoke funkcióval énekelhetsz különböző slágereket, és a gitár bemenetnek köszönhetően hozzájárulhatsz a parti felpörgetéséhez. Az IPX4 védelem biztonságot nyújt a fröccsenő víz ellen.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze. 

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthetsz kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. 

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 60 W elérhető teljesítményt két basszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. Az impedancia 6 ohm a frekvencia tartomány 40 Hz – 15 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok vagy a SUPER BASS funkció sem. Nincsenek partik fények nélkül. 7 különböző színkombináció áll a rendelkezésedre és 5 különböző effektusban működik. Természetesen lehetőséged van a fényeffektek kikapcsolására is. A karaoke funkcióval Ön lehet az este sztár fellépője. 

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 2.1 technológia biztosítja. A készüléken megtalálod a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, két USB csatlakozót, amely ideális lejátszáshoz. Továbbá a karaoke funkció használatához nélkülözhetetlen mikrofon csatlakozó (6,3 mm) és a gitár bemenet is megtalálható.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely áll az Ön rendelkezésére.

Audio rendszerek

Műszaki paraméterek

Magasság (cm) 59,5 cm
Szélesség (cm) 25,9 cm
Mélység (cm) 27,2 cm
Tömeg 7,2 kg
FM tuner Igen
Oszlop hangszóró 2 x
Általános teljesítmény (RMS) 60 W
FM előbeállítások száma 30
Bluetooth Igen
USB 2 x
Audió bemenet Igen
Magasság (fő egység) 59,5 cm
Szélesség (fő egység) 25,9 cm
Mélység (fő egység) 27,2 cm
Szín Fekete
Tömeg (fő egység) 7,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás