Hordozható rádiók

SRD 3200 W Hordozható FM rádió

  • Magas érzékenység és kitűnő hangteljesítmény
  • Bluetooth v4.0 adatkapcsolat
  • Micro SD Slot
Kompakt kialakítású, praktikus hordozható PLL FM rádió a Sencor SRD 3200, amely Bluetooth 4.0 technológiával rendelkezik a vezeték nélküli párosításához és FM rádióval az állomások digitális hangolásához. A készülék microSD kártyaolvasóval, USB csatlakozóval, AUX bemenettel, fejhallgató kimenettel lett felszerelve. A teljesítmény elérheti az 1,2 W-ot. A beépített óra funkciónak köszönhetően, időzítheti is a készülék működését, de akár kedvenc dallamaira is ébredhet minden reggel, hogy jól kezdődjön minden nap. A gumírozott felület biztos fogást a fogantyú könnyű hordozhatóságot biztosít.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

Beépített rádió FM tuner

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 50 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

A TISZTA HANGZÁS ÉRDEKÉBEN

Az akár 1,2 W elérhető teljesítményt egy 3” méretű hangszóró biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 84 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 5 % (1 kHz 1 W). A különböző beállítások nyomon követhetők az LCD kijelzőn és lehetőség van a fényerő szabályozására is.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozókat is, valamint az USB pendrive is működtethető róla. Lehetősége van Micro SD memóriakártya olvasására is 32 GB méretig.

Technikai információk

  • Méretek: 208 x 164 x 63 mm
  • Tömeg: 0,3 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 50
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
CD mechanika Nem
Kártya foglalat microSD/microSDHC
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Hálózat/elem
Távirányító Nem
USB Igen
Magasság 16,4 cm
Szélesség 20,8 cm
Mélység 6,3 cm
Tömeg 0,62 kg
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás