Vissza Hordozható rádiók
Hordozható rádiók

SRD 2215 Hordozható PLL FM rádió

  • Magas érzékenység és kitűnő hangteljesítmény
  • USB csatlakozó 
  • Micro SD foglalat
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRD 2215 Rádió egy praktikus és könnyen hordozható analóg készülék. Az analóg FM tuner lehetővé teszi az egyszerű és gyors rádióállomás keresést és hangolást a 87,5-108 MHz frekvencia tartományban. A kihúzható, teleszkópos antenna segíti a jobb vételt. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye a rádiót. A beépített 800 mAh-es Li-Ion akkumulátor gondoskodik a készülék működéséről, amelyet egyszerűen tölthet fel a microUSB porton keresztül. A kábelt a csomag tartalmazza. A gumírozott felület biztos fogást és könnyű hordozhatóságot biztosít a fogantyúnak köszönhetően. Emellett a beépített óra funkció lehetővé teszi a készülék időzített működését.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM / AM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár 20 programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A MEGFELELŐ HANGZÁSÉRT

Az akár 1,2 W-os elérhető teljesítményt egy kompakt 1,75” méretű hangszóró biztosítja. Az alacsony 4 ohmos impedancia és a széles frekvencia tartomány (65 Hz - 18,5 kHz) garantálja a kiváló hangminőséget. A torzítás mértéke rendkívül alacsony, kevesebb, mint ≤ 0,5% (1 kHz 1 W). A hangszóró ereje és tisztasága révén élménnyé válik a zenehallgatás.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A készülék sokoldalúságát növeli a klasszikus 3,5 mm csatlakozók megléte, amelyek lehetővé teszik a fülhallgató egyszerű csatlakoztatását. Emellett az USB pendrive is használható a készüléken, így könnyedén lejátszhatja kedvenc zenéit. A Micro SD memóriakártya olvasásának lehetősége pedig akár 8 GB tárhelyet biztosít, így számos zeneszámot tárolhat a készüléken.

Technikai információk

  • Micro USB töltőport (USB kábel a csomag része)
  • Fogyasztás: 5 W
  • Méretek:132 x 74 x 35 mm
  • Tömeg: 0,19 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM előbeállítások száma 50
DAB+ Nem
CD mechanika Nem
USB Igen
Magasság (cm) 7,4 cm
Szélesség (cm) 13,2 cm
Mélység (cm) 3,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,19 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás