Hősugárzók

SFH 7020WH Fűtőventilátor

  • 2000 W teljesítmény
  • 2 fűtő teljesítményszint -1200/2000 W
  • Állítható termosztát
A Sencor SFH 7020WH praktikus és kompakt segédeszköz kisebb terek vagy irodák számára a hidegebb napokon, ahol relatív gyorsan tudja felmelegíteni a levegőt. A Sencor hőlevegős ventilátora modern kialakítással, akár 2000 W teljesítménnyel lett felszerelve alacsony, mindössze 55 dB (A) zajszint mellett. A kezelés nagyon egyszerű a bekapcsolásjelző lámpával gazdagított vezérlőgombnak köszönhetően.

2 teljesítmény szint

A Sencor SFH 7020WH elektromos hősugárzó 2 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1200W / 2000 W. Lehetősége van a levegő egyszerű keringgetésére is, ebben az üzemmódban csak a ventilátor működik, a fűtőspirál ki van kapcsolva.

Könnyen irányítható

A hősugárzó vezérlése nagyon egyszerű. A készülék elején található forgókapcsolók segítségével, amelyekkel a teljesítményt tudja szabályozni, valamint működési üzemmódot. A hősugárzó működést jelző lámpát is tartalmaz.

Rendkívül csendes működés

Ennek a ventilátornak a nagy előnye a kompakt kialakítás és az alacsony zajszint. Halk működésének köszönhetően ideális irodákba, műhelyekbe. Maximális teljesítmény mellett mindössze 55 dB (A) zajszintet ér el.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SFH 7020WH forrólevegős ventilátor egy egyenáramú motorral melegíti a levegőt, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Igen
Túlhevülés biztosíték Igen
Hideg levegő Igen
Magasság (cm) 24 cm
Szélesség (cm) 21 cm
Mélység (cm) 11 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás