Vissza Grillsütők
Grillsütők

SBG 6238BK Intelligens kontaktgrill

  • Intelligens beállítások az egyszerű grillezéshez, az LCD kijelző segítségével 
  • Az automatikus szenzorok biztosítják a mindig tökéletes sütést
  • Grillező lapok zöldségek és köretek sütéséhez
61990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Elektromos grill okos funkciókkal
Szereti azokat a pillanatokat, amikor egy remek steaket vagy grillezett zöldségeket fogyaszthat? A Sencor SBG 6238BK intelligens kontaktgrilljével bármit grillezhet anélkül, hogy korlátozná a hely vagy szén meglétének hiánya. A grillsütő büszke többcélú működésére. Mérete nagyon kompakt a szállításhoz és tároláshoz.
2
/
3
7 automata program
Tudjuk, hogy minden étel más hőmérsékletet és grillezési időt igényel, ezért a grillsütő 7 automata programmal van felszerelve. A forgógombos kapcsoló segítségével válassza ki az LCD-kijelzőn egymás után megjelenő 7 program egyikét.
3
/
3
A 2100 W-os teljesítmény gyors felfűtést biztosít
A 2100 W-os teljesítménnyel a grillezés specialistájává válik, a grillsütő néhány perc alatt készen áll. Csak tegye be az ételt, állítsa be a programot és kézi vezérlés esetén három működési pozíció állítható be. A grill felmelegítése nagyon gyors, és okos segítőként figyelmezteti Önt, ha készen áll a grillezésre.
A Sencor SBG 6238BK kontaktgrill időtlen, nemesacél kivitelben digitális vezérléssel, 3rd Generation tapadásmentes grillsütő lapokkal és beépített fűtőszállal. A grillsütő 3 helyzetben működtethető. Használható 90°-ban, ilyenkor csak egy grill lapon van lehetőség sütni, de több alapanyag sütéséhez nyissa ki 180°-ban így mindkét sütőfelület használható. Ha pedig egyszerű melegszendvicset vagy panninit készíteni akkor egyszerűen a grillezendő alapanyagra zárja a fedelet. A Sencor grillsütőben a paralelogramma mechanizmus biztosítja az egyenletes nyomást. A hőmérséklet-szabályozás automatikus. A grillsütő csupán néhány perc alatt megtisztítható, illetve a sütő lemezek mosogatógépben moshatók. 

Automata hús- és zöldségvastagság-érzékelők

A Sencor automata szenzorokkal szerelte fel a grillsütőt, amik felismerik a készülő hús/zöldség vastagságát, majd ennek megfelelően állítják be a grillezési időt és a hőmérsékletet. A sütés egyes szakaszai a beépített LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhető, így az étel pontosan az Ön ízlése szerint készül el.

7 intelligens program a kényelem érdekében

Tudjuk jól, hogy minden étel más és más hőmérsékletet és grillezési időt igényel, ezért került beépítésre 7 automatikus grillezési program. A forgatógombbal csak egyszerűen válassza ki az LCD-kijelzőn egymás után megjelenő 7 program egyikét. Gond nélkül grillezhet húst, zöldséget, kolbászt, halat vagy akár még kenyeret piríthat. Nem találja az Ön számára megfelelő programot? Nem probléma, egyszerűen használja a kézi beállításokat.

A következő programok érhetők el
1.       Fagyasztott élelmiszerek
2.       Szalonna
3.       Csirke
4.       Virsli és kolbász
5.       Steakek
6.       Hal
7.       Hamburger
8.      Kézi beállítás

Kiváló minőségű grill sütőlapok

Kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült kivehető grill sütőlapok biztosítják az egyenletes grillezéshez. Sima felületű tányéron zöldségek, tojás, bacon vagy különféle péksütemények készíthetők, a bordázott felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésre. A sütés alkalmával keletkező felesleges levek, zsírokat egy speciális cseppgyűjtő tálcába vezetődnek el, amit akár a mosogatógépben is elmoshat.

Hatékony teljesítmény, gyors felmelegedés

A 2100 W teljesítménynek köszönhetően pár perc alatt készen áll a sütésre. Válassza ki a sütési pozíciót (zárt/nyitva 90°/nyitva 180°), majd állítsa be a kívánt sütési programot. A grillsütő jelezni fogja az Ön részére amikor a sütésre kész állapotba kerül.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor grillsütők tervezésekor a funkcionalitás mellett a biztonságos használatra is nagy hangsúlyt fektettünk. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, mint például a túl melegedés elleni védelem. A hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően egyszerűen készíthet szendvicseket, a hideg érintésű borítás pedig véd a kellemetlen sérülésektől. A csúszásmentes lábak garantálják a maximális stabilitást.
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Tapadásgátló
Grillező lap Kombinátl
Termosztát Igen
Grillező rendszer Zárt és nyílt
Csepegtető tálca Igen
Teljesítmény (W) 2 100 W
Magasság (cm) 18,5 cm
Szélesség (cm) 38 cm
Mélység (cm) 32 cm
Szín Fekete
Tömeg 6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás