Karos eszpresszó kávéfőzők

SES 4020SS Karos kávéfőző

  • 20 bar nyomás biztosítja a tökéletes kávét
  • Digitális OneTouch vezérlőpanel
  • Elforgatható rozsdamentes gőzkar
39 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SES 4020SS presszó kávéfőző gép kiváló választás, ha minőségi eszpresszót szeretne otthonában készíteni. A 20 bar nyomás biztosítja a tökéletes kávékivonást, így minden csésze kávé intenzív ízével örvendezteti meg Önt. Az elforgatható rozsdamentes gőzfúvóka segítségével könnyedén készíthet cappuccinot vagy lattét, hogy igazi kávéházi élményben legyen része. Emellett a készülék forró víz funkcióval is rendelkezik, így akár egy finom americano vagy egy meleg tea is elkészíthető vele. A kivehető 1,5 literes víztartály vízmennyiség jelzővel van ellátva, így mindig pontosan tudja, hogy mikor kell újra feltölteni vízzel a készüléket. A digitális OneTouch vezérlőpanel egyszerű működtetés tesz lehetővé.

Professzionális 20 bar nyomás biztosítja a tökéletes kávé ízét

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 20 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

30 másodpercen belül elkészítheti kedvenc kávéját

Az első csésze kávé mindössze 30 másodperc alatt élvezhető, az áttekinthető működés és az intuitív működésnek köszönhetően. Csak néhány egyszerű lépéssel születik meg egy csésze kávé. 

Forgatható gőzkar a kiváló tejhabhoz

Ha Ön a krémes cappuccino vagy latte rajongó, akkor értékelni fogja a beépített rozsdamentes gőzkart, melynek segítségével néhány perc alatt ízletes tejhab készíthető. Továbbá az gőzkar segítségével különböző teákat is készíthet kedvére, egyszerűen válassza ki a forró víz programot.

Praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a kávé készítést

A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenítheti ki, nyomhatja össze, hogy készen álljon a kávéfőzésre.
Karos eszpresszó kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 20 bar
Eszpresszó típus Karos
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Igen
Auto-cappuccino Nem
Csészemelegítő Igen
Aroma rendszer Nem
Kapszula felhasználás Nem
Kávédaráló Nem
Őrölt kávé használata Igen
Teljesítmény (W) 1 050 W
Magasság (cm) 37 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 28,5 cm
Szín Fekete/Szürke
Tömeg 3,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás