Filteres kávéfőzők

SCE 2101RD Filteres kávéfőző

  • Kompakt méret, stílusos kialakítás
  • 2 darab duplafalú üvegcsésze tartozék
  • Ideálisan használható 2 csésze kávé egyidejű főzéséhez
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Kompakt méret, stílusos megjelenés
A kompakt kialakításnak köszönhetően a kávéfőző kis helyen is könnyen elfér. A modern stílusos megjelenést a csomag tartalmát képező két duplafalú üvegpohár is növeli.

A Sencor SCE 2100BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 0,3 liter, így elég, hogy 2 fő részére készítsen benne teát vagy épp kávét. A csomag tartalmaz 2 db üvegből készült bögrét.  Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű.

MOSHATÓ SZŰRŐ ELŐNYEI

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

KÉT FÚVÓKA, HOGY EGYSZERRE KÉT CSÉSZE KÉSZÜLJÖN EL

Élvezzék egyszerre ketten az ízletes kávét. Sencor számos tényezőre gondolt a kávé vagy ital készítésével kapcsolatban. Két fúvókával és 0,3 liter víztartálynak köszönhetően, egyszerűen készíthet el két csésze finom kávét, hogy időt és energiát takarítson meg. Gyorsan dolgozik, és működése minimális energiafogyasztást igényel, mindössze 350 W. Spóroljon időt! A Sencor két üveg bögrét ad a csomaghoz.

Többszörös védelmi rendszer

Természetesen egyetértünk abban, hogy a biztonság nagyon fontos, függetlenül attól, hogy kávéfőzőről vagy más elektromos készülékről van szó. Hármas védelem mellett teljes mértékben gondoskodunk az Ön biztonságáról.

Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 0,3 l
Szűrőkar Igen
Kijelző Nem
Teljesítmény (W) 500 W
Magasság (cm) 32,5 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Tömeg 1,6 kg
Kávédaráló Nem
Időzítő Nem
Vízmennyiség jelző Nem
Thermo kancsó Nem
Szín Piros

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás